Rebecca, în lacrimi după ce a devenit viral clipul cu ea și fostul iubit. Care este, de fapt, adevărul despre înregistrare: "Ceva e la mijloc!"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 23 sep 2024, 18:52

Rebecca cedează în ediția de luni, 23 septembrie, și izbucnește în lacrimi amare. Ce spun concurenții din Casa iubirii despre imaginile controversate cu ea și fostul iubit?

În ediția de luni, 23 septembrie, după ce a devenit viral clipul cu Rebecca și fostul ei iubit, echipa de detectivi din Casa iubirii a analizat imaginile cu concurenta. Imediat după ce a văzut imaginile, Rebecca a izbucnit în lacrimi amare. A fost prinsă cu minciuna, oare?

Citește și: Răsturnare de situație în ''Casa iubirii''! Cu cine s-a văzut Rebecca în afara emisiunii? Pe rețelele sociale circulă un videoclip compromițător cu tânăra în compania unui alt bărbat

Rebecca, în lacrimi după ce a devenit viral clipul cu ea și fostul iubit

Rebecca a cedat în ediția de luni, 23 septembrie. Tânăra simte că nu mai face față tensiunilor din Casa iubirii și izbucnește în lacrimi amare.

"Ai spus de buzele tale și de anumite lucruri. A stat și a făcut captură echipa detectivilor, de aici din Casa iubirii, o captură din video, 12 iunie și astăzi.

Data de la video nu o știm."
, a declarat Andreea Mantea.

Concurenta susține că se simte rușinată după imaginile care au apărut în mediul online și că regretă tot ce a făcu: "Mi-e rușine!"  

Totodată, Antoni mărturisește că îi este rușine că a interacționat cu Rebecca: "Nu vreau să mai par răutăcios, dar rușine, pentru că am interacționat cu o femeie care a apărut într-o astfel de ipostază.

O să se arate cu degetul spre mine: Antoni care a stat cu fata aia, care a apărut în videoclipul ăla. Mi-e rușine de rușinea ei."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”

Între timp, concurenții au analizat și ei imaginile cu Rebecca, iar aceștia susțin că videoclipul este făcut recent, nu cum a declarat concurenta.

Giuly: "Dacă era făcut atunci când spune ea, nu ar fi avut niciun motiv să i se adreseze așa lui Antoni."

Virginia: "Cred că indiferent de când ar fi făcut, nu trebuia să existe acest videoclip."

Roberta: "Ceva e la mijloc, dar nu știu ce! Cred că a rămas într-o relație bună cu el.  Cred că au ținut legătura, nu știu în ce sens, dar cred că au ținut-o."

Citește și: Reacția lui Antoni după ce a văzut clipul viral cu Rebecca: „Ai mințit pe toată lumea”. Ce spune bruneta despre videoclipul apărut în mediul online

Pentru a vedea ce au mai discutat concurenții despre videoclipul compromițător cu Rebecca, urmăriți materialul video de mai jos.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.