Rebecca, în lacrimi: "Mă țin ca un câine după tine!" Concurenta se simte folosită de Antoni. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 30 iun 2024, 21:00
Rebecca si Antoni

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 1 iulie. Rebecca izbucnește în plâns. Cum reacționează Antoni?

Tensiunile ating cote maxime între Rebecca și Antoni. În ''Casa Iubirii'' se instalează o atmosferă extrem de apăsătoare, iar o ceartă aprinsă ia naștere în doar câteva clipe.

Citește și: Lovitură pentru Gagea! Alexandra și Patrick se întâlnesc în Camera Roșie. Gesturile concurentei îi șochează pe băieții din Casa iubirii: "E moartă după el!"

Rebecca izbucnește în lacrimi

Lucrurile încep să scape de sub control în ediția de luni, 1 iulie. Discuțiile dintre Rebecca și Antoni se vor accentua, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară, deoarece tinerii scot la iveală detalii șocante despre ei. 

Rebecca: "Eu am zis mai răstit, ce ai zis? Vai, dragă, s-a supărat prințul. Ești egoist! Ai spus sau nu să nu mă arunc cu cuvinte, acum, tu de ce spui că nu mai contează? Tu ai voie, eu nu? Să vezi diferența, tu ai voie să pleci și eu să

mă țin ca un câine după tine."

Antoni: "Nu vreau să te ceri la mine azi, nu vreau să te ceri la mine mâine, vreau să fiu lăsat în pace."

Rebecca este foarte revoltată de atitudinea lui Antoni, motiv pentru care tânăra nu mai știe cum să se comporte cu el. Tânăra simte că a ajuns la capătul puterilor și izbucnește în lacrimi amare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Robi: "A zis că vă despărțiți?"

Rebecca: "Nu e vorba de asta, e vorba că mă frustrează, efectiv. În fiecare zi îmi zice numai chestii care nu îi convin, în fiecare zi el are numai plângeri, eu dacă deschid gura, lui nu-i convine."

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba 

Discuțiile aprinse dintre concurenți se accentuează în fiecare zi în Casa Iubirii. Telespectatorii au parte de ediții din ce în ce mai "picante". Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.