Rebecca își iese din minți după camera roșie dintre Antoni și Ștefania! „Dacă eu nu vreau, nu vreau și punct!”. Gestul care a enervat-o pe concurentă

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 22 iun 2024, 21:03

Rebecca în ediția de sâmbătă, 22 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D - Casa iubirii

Gelozia atinge cote maxime în ”Casa iubirii”. Ștefania și Antoni s-au întâlnit în camera roșie, lucru care a scos-o din minți pe Rebecca. Iată cum a reacționat concurenta!

În ediția de sâmbătă, 22 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”, a venit rândul fetelor să cheme băieții în camera roșie. Alegerea Ștefaniei a stârnit însă un val de controverse în casa fetelor. Iată cum a reacționat Rebecca în momentul în care Ștefania a interacționat cu Antoni!

Rebecca este foc și pară după ce Antoni și Ștefania s-au întâlnit în camera roșie

Ediție plină de surprize și suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Ștefania nu a știut pe cine să cheme în camera roșie, așa că a lăsat camera să decidă. Antoni a fost concurentul trimis în camera roșie spre disperarea Rebeccăi.

Citește și: Patricia de la “Casa iubirii” a îmbrăcat rochia de mireasă. Fosta concurentă a făcut totul public pe o rețea socială: „Felicitări!”

După discuția avută în camera roșie, Ștefania s-a cerut în casa băieților, iar privirile lui Antoni i-ar fi dat de gândit Rebeccăi. Aceasta nu și-a putut stăpâni gelozia în momentul în care a aflat că băiatul de care este interesată a mers cu Ștefania în camera roșie.

Andreea Mantea: Eu am înțeles că ea era conștientă de cine va veni. Ea a spus ”cameră, trimite-mi tu pe cine vrei, că nu știu pe cine să chem”.

Și camera l-a trimis pe Antoni. Ce vină are Antoni?

Rebecca: Atâta timp cât a fost chemat în camera roșie, atâta timp cât știe că eu o să văd, nu ar trebuie să mai dea după curs la alte discuții sau să se joace. Dar nu vă mai băgați. Dacă eu nu vreau, nu vreau și punct.

Dacă știi că o să văd o chestie care să mă deranjeze, după nu continui să faci și altele. Putea să nu stea la biliard atunci.

Antoni s-a arătat nemulțumit de atitudinea iubitei sale

În tot acest timp, Antoni a ascultat tot ce a spus Rebecca, însă s-a arătat extrem de deranjat de geloziile ei nejustificate. Acesta a susținut că el nu s-a jucat biliard cu Ștefania și nici nu ar fi privit-o într-un mod deosebit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Citește și: Ștefania, gest șocant la scurtă vreme după plecarea lui Cosmin! Concurenta îl va chema pe Antoni în camera roșie! Aflați cum va reacționa Rebecca, sâmbătă, 22 iunie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Rebecca: Nu, nu exagerez. Ok, nu e vina ta că ești chemat în camera roșie, dar după tu vezi că se întâmplă niște situații. Nu e vorba de Ștefania. Dacă eu aș fi stat și aș fi făcut aceleași lucruri, lui nu i-ar fi convenit. Sunt sigură.

În tot acest timp, băieții au rămas surprinși de filmele pe care Rebecca și le-a făcut și susțin că aceasta exagerează. Patrick și Robi au făcut haz de necaz și au dezvăluit faptul că Ștefania este acum în rolul unei ispite.

Patrick: Ai venit să faci pe ispita pe aici.

În tot acest timp, Antoni s-a arătat deranjat de vorbele și atitudinea iubitei sale, în special de provocarea pe care aceasta ar fi urmat s-o facă din răzbunare.

Antoni: Lasă-mă frate, nu vezi. Mă enervează, nu e ok.

Aici puteți urmări momentul din ediția de sâmbătă, 22 iunie, a emisiunii ”Casa iubirii”: