Rebecca l-a dat uitării pe Antoni după venirea lui Casian: „Transmite bărbăție”. Cum va reacționa concurentul

Autor: Diana Bostan

Rebecca a recunoscut că este atrasă de Casian.

Sursa: Captură YouTube

Casian, noul concurent din ”Casa iubirii”, a făcut cunoștință și cu băieții din casă, aceștia fiind extrem de curioși să vadă ce fete se află în topul său.

Intrarea lui Casian în ”Casa iubirii” pare să fi stârnit curiozitatea Rebeccăi, la scurt timp după ce ea și Antoni au pus punct cunoașterii. Casian este de părere că Rebecca a părut cea mai interesată de el. Iată cum a reacționat Antoni!

Citește și: Bogdan a spus adevărul despre Rebecca după eliminarea din “Casa iubirii”: „Nu mai dorm nopțile”. De cine și-ar fi dorit să se apropie fostul concurent

Rebecca apreciază maturitatea lui Casian

După ce a făcut cunoștință cu fetele, Casian a mers în casa băieților în ediția de marți, 13 august. Acesta a fost primit bine de băieți, iar Casian este de părere că se va înțelege bine cu toată lumea, dar în special cu Sebastian.

Citește și: Rebecca recunoaște că este atrasă de Casian! „Îmi place foarte mult...”. Aflați cum va reacționa Antoni marți, 13 august, în noul episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Casian: Cred că pot să mă înțeleg cu toți la prima vedere. Pot să mă adaptez. Sebastian și cu Rebecca mi-au părut foarte reali și faini.

Întrebat de băieți ce fată i-a atras atenția sau ce fată a părut mai interesată de el, Casian le-a mărturisit că Rebecca a fost cea care a pus cele mai multe întrebări și care părea interesată de el.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost copilăria artistului? „Eram mândru de rolul de tată care mi se dădea mie.”

Casian: Rebecca a fost cea mai interesată, ea mi-a pus cele mai multe întrebări.

A fost dispusă să vorbească cu mine, mi-a prezentat interes.

Ce crede Rebecca despre Casian

Deși Rebecca și Antoni au încheiat cunoaștere de puțin timp, băieții sunt de părere că bruneta este atrasă de noul concurent și că ar putea fi genul ei de bărbat. La rândul ei, Rebecca a mărturisit că noul concurent îi inspiră masculinitate și maturitate.

Rebecca: Mie mi se pare un bărbat matur.

Chiar transmite bărbăție, e un bărbat matur. Îmi place la prima vedere. Îmi place foarte mult cum vorbești, replicile lui și chestia asta că vrea să aibă el ultimul cuvânt. Mi-a plăcut schimbul de replici pe care l-am avut.

Citește și: Cosmin și Ștefania s-au logodit! „S-a întâmplat mai demult” Mama Ștefaniei a fost de față în cel mai important moment al cuplului

Băieții au remarcat faptul că Rebecca îl consideră mai matur pe Casian, în condițiile în care despre Antoni a spus exact opusul în urmă cu ceva timp. Deși a menționat faptul că nu se va împăca niciodată cu Rebecca și că s-ar bucura dacă și-ar găsi pe cineva, Antoni a părut surprins de lejeritatea cu care bruneta vorbește despre noul concurent.

Rebecca: Sunt două stiluri total diferite. Emană masculinitate diferit. Sunt două stiluri total diferite, Antoni și Casian.