Rebecca, la un pas să explodeze de nervi! Antoni a fost surprins alături de o fată din afara emisiunii. Concurenta e convinsă că infidelitatea tânărului este motivul despărțirii dintre ei: "Știu clar că te-ai pupat!"

Autor: Diana Tilă

Rebecca și Antoni în Casa iubirii

Tensiunile au ajuns la cote maxime în Casa iubirii, luni, 9 septembrie, după ce Rebecca a văzut imaginile compromițătoare cu Antoni. 

Luni, 9 septembrie, telespectatorii Kanal D România și concurenții din Casa iubirii au avut parte de o ediție de-a dreptul incendiară a emisiunii. Rebecca a fost la un pas să explodeze după ce a văzut mai multe imagini cu Antoni și o fată din afara emisiunii. Cum se apără concurentul.

Citește și: Suspans și emoții în Gala eliminatorie din 8 septembrie 2024! Cine a părăsit Casa iubirii? Andreea Mantea a făcut anunțul uluitor

Rebecca îl pune la zid pe Antoni

Recent, Antoni a fost surprins alături de o domnișoară, care nu este concurentă în Casa iubirii. Imaginile cu cei doi au ajuns virale, iar Rebecca susține că adevăratul motiv al despărțirii dintre ei este chiar infidelitatea concurentului.

În ediția de luni, 9 septembrie, Rebecca a încercat să-l pună la zid și să-i ceară explicații concurentului. Iată ce a declarat Antoni despre domnișoara cu care a fost surprins în afara emisiunii.

Rebecca: "Deranjul meu este că am avut dreptate, deranjul meu este că sunt dezamăgită, deranjul meu este că mi-am schimbat total părerea despre tine. Ce am zis în Gală, aparent, este adevărat. Deranjul meu este că m-am prins că motivul despărțirii a fost altul. Deranjul meu este că eu am fost om cu tine și tu mă iei peste picior. Foarte greșită atitudine ai cu mine.

Deranjul meu este că spui că este o prietenă. O prietenă nu se ia așa de brâu. O prietenă nu se pupă în club, pentru că eu știu clar că te-ai pupat."

Antoni: "Rebecca, fii atentă, pentru că sunt aici niște oameni aizi, în jurul nostru, care se ocupă de fiecare detaliu în parte. Dacă ar fi existat un detaliu de genul, cum zici tu, s-ar fi aflat, mai ales într-un club."

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Rebecca: "Nu îmi spune mie variata cu clubul, tu nu ai gândit-o până la final.

Nu îmi spune tu că erai în club, tu nu te așteptai să iasă toate chestiile astea."

Patrick: "Rebecca, la câte poze au fost publicate, nu a fost nicio poza cu el sărutându-se cu tipa respectivă."

Citește și: Cine este favoritul săptămânii în ”Casa iubirii”! Andreea Mantea a făcut marele anunț: „Nu mă așteptam”

Cu toate că Antoni spune că nu s-a sărutat cu fata din club, iar băieții îl susțin, Rebecca rămâne la aceeași concluzie.

Rebecca este dezamăgită de comportamentul lui Antoni și regretă că nu și-a dat seama la timp de anumite lucruri.

Pentru a vedea întreaga confruntare dintre Rebecca și Antoni, urmăriți materialul video de mai jos.

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.