Rebecca, mesaj cu subînțeles pentru Antoni? „Mă atragi în vraja ta”. Clipul cu care concurenta de la „Casa iubirii” a pus pe jar internetul

Autor: Diana Ghita

Ce se întâmplă între Antoni și Rebecca

Sursa: Instagram Rebecca Toma; Instagram rosa_antoni12

În urmă cu două zile, Rebecca, concurenta de la „Casa iubirii”, a postat pe rețelele sociale un videoclip care a stârnit curiozitatea fanilor ei și ai lui Antoni.

De când Antoni a intrat în sezonu 3 al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Rebecca pare din ce în ce mai atrasă de el. La rândul lui, Antoni, pare să se apropie, și el, prin diverse gesturi, de frumoasa concurentă.

Ce mesaj a postat Rebecca pentru Antoni

Cu trecerea fiecărui episod din show-ul de la Kanal D, chimia dintre Antoni și Rebecca pare să fie tot mai evidentă, acest lucru se poate observa cu ușurință în gesturile pe care le au unul față de celălalt atât în cadrul competiției,

cât și în mediul online, acolo unde bruneta a postat, recent, un TikTok pe fundalul căruia a atașat o frumoasă piesă de dragoste

„Ce bine sună vocea ta, deții control asupra mea Hipnotizată, vinovată Mă atragi în vraja ta, de vină cred că-i vocea ta Hipnotizată, vinovată”,  sunt câteva dintre versurile melodiei de pe fundalul clipului postat de Rebecca.

Concurenta a publicat respectiva filmare la scurt timp după ediția în care Antoni a aflat despre sentimentele ei, de la Virginia.

Citește și: Rebecca are fluturi în stomac! Mesajul care dă de înțeles cât de tare este îndrăgostită de Antoni: “Intră-mi în suflet…”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Cum au reacționat fanii la clipul Rebeccăi

Imediat după ce Rebecca a postat respectivul TikTok, internauții și-au dat seama că mesajul din piesă îi este dedicat lui Antoni. În acest sens, unii urmăritori au avertizat-o pe brunetă să aibă grijă la intențiile băiatului, întrucât le-a trădat încrederea multora, după ce a ieșit din relația cu Vlada. De asemenea, aceștia au sfătuit-o să continue cunoașterea cu Bogdan.

„Nu îl pierde pe Bogdan, are un suflet bun. Nu te lăsa înșelată de aspectul fizic al lui Antoni, a făcut tot posibilul sa apară din nou la TV. Dacă a făcut asta cu Vlada, cu tine crezi că va fi diferit?/ Cred că Bogdan era sufletul tău pereche trimis de Dumnezeu, cel care putea să te completeze, să îți ofere iubire și liniște în viață.

Sper să nu regreți mai târziu că nu l-ai ales”,  au fost unele dintre comentariile fanilor.

Citește și: Ștefania a dat cărțile pe față și a spus ce simte pentru Antoni! Iată cum a reacționat concurentul și ce comentarii s-au stârnit în Casa iubirii! „A vrut să țină relația cu Cosmin în așteptare!”

Însă, pe de altă parte, alți admiratori o susțin pe Rebecca să intre într-o relație cu Antoni: „ Doamne, să fii cu Antoni! Chiar v-ar sta bine împreună!/ Pentru Antoni (n.r.

este videoclipul)???”. 

De asemenea, într-un live filmat astăzi pe TikTok, concurenta a fost întrebată pe cine preferă dintre cei doi băieți, însă aceasta nu a putut oferi un răspuns concret: „Trebuie să vă uitați la episoade, nu pot să zic”.

@rebeccaatoma 🤫 #foryou #fyp ♬ sunet original- Lyrics🎧