Rebecca, mesaj pentru Antoni! „Femeia pe care și-o dorește...”. Concurenta l-a pus subtil la zid

Autor: Lavinia Medrea

Rebecca și Antoni

Sursa: Captură KANAL D

Rebecca Toma, concurentă în „Casa iubirii”, a transmis un mesaj subtil pentru Antoni.

Rebecca Toma, una dintre concurentele sezonului 3 al emisiunii „Casa iubirii” de la Kanal D, prezentată de Andreea Mantea, a transmis un mesaj tranșant, astfel că toată lumea s-a gândit că este destinat lui Antoni.

Rebecca, mesaj pentru Antoni

Recent, Rebecca de la „Casa iubirii” a transmis un mesaj pe Instagram, la secțiunea Story, unde pare că vorbește despre Antoni, băiatul cu care se află, de ceva timp, într-o cunoaștere.

Totuși, lucurile sunt puțin incerte între ei, motiv pentru care toată lumea s-a gândit că mesajul transmis de Rebecca îi este dedicat lui Antoni. Concurenta aprobă faptul că un bărbat face multe sacrificii atunci când își dorește cu adevărat o femeie.

Citește și: Război total în ”Casa iubirii”. Antoni și Bogdan și-au aruncat replici acide, în timp ce Roberta a aruncat bomba despre Rebecca: „Ea vorbește cu alți băieți”

„Orice bărbat face eforturi dacă tu ești femeia pe care și-o dorește”, este mesajul transmis de Rebecca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Ce se întâmplă între Rebecca și Antoni

Antoni a revenit în „Casa iubirii” ca o furtună și, neașteptat, a început s-o placă pe Rebecca.

La acea vreme, Rebecca avea sentimente mixte atât în privința lui Antoni cât și a lui Bogdan, concurentul cu care a ajuns să se simpatizeze foarte mult după ce, la început, se certau și se dușmăneau.

Citește și: Sebastian simte că cedează, după ce fosta lui soție a căutat-o pe Roberta în mediul online! „Cât crezi că o să pot să o duc în halul ăsta? Sunt mort psihic”

Deși Rebecca a dus o luptă grea în a alege dintre Antoni și Bogdan, iată că tânăra și-a ascultat inima și a fost sinceră cu ea, astfel l-a ales pe Antoni pentru că a realizat că ăl vede pe Bogdan doar ca pe un prieten.

După ce lucrurile s-au concretizat, Antoni și Rebecca au avansat în cunoașterea lor, au început să se apropie din ce în ce mai mult și să dezvolte sentimente unul pentru altul.

Rebecca a recunoscut încă de la început că primul băiat la care se gândește înainte să intre în platou este Antoni, astfel că i-a fost ușor să se îndrăgostească de el.

Cei doi au făcut și primul mare pas în cunoașterea lor, și anume sărutul, care a fost inițiat de Antoni. Momentul a fost extrem de romantic, căci Antoni și Rebecca dansau în camera roșie, iar de acolo și-au dat frâu liber sentimentelor și, fără să se mai abțină, s-au sărutat cu patos, gest care le-a amplificat relația.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?