Rebecca nu se poate opri din plâns după cearta cu Antoni: „Știe numai să spună chestii urâte de mine” Robi sare în apărarea prietenului său

Autor: Laura Macovei

Rebecca, în lacrimi după cearta cu Antoni

Sursa: Kanal D

Rebecca și Antoni trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, lucru pe care Rebecca îl afirma cu zâmbetul pe buze în urmă cu câteva zile. De data aceasta, concurenta a fost năpustită de lacrimi.

Rebecca nu își mai poate reveni după cearta cu Antoni. Concurenta plânge, iar Robi încearcă să o consolezem dar în același timp îi ia apărarea lui Antoni.

Rebecca e revoltată că Antoni îi aduce numai reproșuri

Rebecca s-a așezat la masă alături de Robi și Virginia și a început să își verse of-urile. Concurenta nu mai suportă atitudinea și reproșurile lui Antoni față de ea și izbucnește în plâns.

Robi încearcă să o calmeze și îi spune că nu este adevărat tot ceea ce crede.

Rebecca: N-am voie niciodată să-i spun nimic că nu-i convine nimic. Nu e ok, el nu mă apreciază deloc, știe numai să spună chestii urâte de mine.

Citește și: Răsturnare de situație în Casa iubirii! Roberta și Gagea, în prag de eliminare! Cine a părăsit emisiunea? Andreea Mantea a făcut anunțul

Robi: Mă asculți? Că eu mai stau cu el și îmi spune. Nu e adevărat. Te apreciază.

Rebecca: Mereu spune chestii urâte.

Robi: Ce chestii urâte ți-a spus?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Rebecca: Eu dacă făceam așa ar fi făcut spume la gură. Eu nu am voie să zic nimic.

Robi: Și tu, în trecut, când ați avut aceeași situație, ai spus că nu te interesează. A zis că vă despărțiți?

Rebecca: Nu e vorba de asta. Mă frustrează.

În fiecare zi îmi zice chestii care nu-i convin, are numai plângeri. Eu dacă deschid gura lui nimic nu îi convine. Eu cum să mă simt când el în fiecare zi îmi reproșează câte ceva?

Citește și: Rebecca, în lacrimi: "Mă țin ca un câine după tine!" Concurenta se simte folosită de Antoni. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 1 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Robi: Pui prea mult suflet.

Rebecca: Păi normal că pun suflet, eu chiar țin la el, nu cum face el. Pe el nu-l interesează dacă nu ne vedem două zile.

Robi: Nu-i adevărat. Tu de unde știi treaba asta?

Urmăriți întregul material în videoclipul de mai jos: