Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor! „Mă doare cum te comporți cu mine!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce hotărâre au luat în privința relației lor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 iul 2024, 20:52

Virginia a încercat să medieze scandalul izbucnit între Rebecca și Antoni! Iată ce și-au spus cei doi tineri și ce decizie au luat în privința relației lor!

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de noi momente de senzație, de întâlniri neașteptate în camera roșie, de idile surprinzătoare, dar și de multe răsturnări uluitoare de situație și tensiuni aprige iscate fie din gelozie, fie din cauza orgoliilor puternice. De când a revenit în emisiune, Antoni și-a îndreptat atenția către Rebecca și a început să o curteze, însă de curând, cei doi concurenți s-au confruntat cu neînțelegeri, declanșate din cauza geloziei, deoarece concurentul s-a întâlnit cu Ștefania în camera roșie.

Virginia a încercat să medieze scandalul izbucnit între Rebecca și Antoni

În ediția de astăzi, Rebecca a izbucnit în lacrimi din cauza atitudinii lui Antoni, care pare din ce în ce mai distant și mă resemnat. La scurtă vreme, Antoni a venit în vizită în casă fetelor. Virginia l-a îndemnat pe concurent să se așeze la masă alături de ea și de Rebecca pentru a purta o conversație matură.

În cele din urmă, Antoni a acceptat să discute cu partenera lui, însă și-a menținut aceeași atitudine rece și distanță. Mai mult decât atât, tânărul i-a reproșat că ea a fost cea care a declanșat scandalul dintre ei.

Citește și: Antoni a rămas confuz după reacțiile explozive ale Rebeccăi: „Nu înțeleg ce se întâmplă, nu înțeleg cum o să se rezolve” Rebecca nu are o explicație pentru comportamentul ei

Virginia: Vreți să va spuneți deranjările fără ceartă?

Antoni: Spune ce ai pățit?

Rebecca: Plângeam că mă doare cum te comporți cu mine!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Antoni: Și consideri că e vină la mine?

Rebecca: Atâta timp cât tu poți să stai două zile fără să mă vezi

Rebecca și Antoni, față în față în casa fetelor

Rebecca și Antoni s-au plăcut încă de la prima vedere, iar cunoașterea lor a evoluat cu pași repezi, în ciuda tuturor problemelor apărute. În cele din urmă cei doi concurenți au ajuns să se distanțeze, iar astăzi între ei a izbucnit o mare ceartă.

Vizibil afectat de cele petrecute, Antoni i-a reproșat partenerei sale faptul că a fost cea care a iscat neînțelegerile dintre ei.

Citește și: Rebecca nu se poate opri din plâns după cearta cu Antoni: „Știe numai să spună chestii urâte de mine” Robi sare în apărarea prietenului său

Antoni: De multe ori în casă băieților, când am o stare nervoasă le zic să mă lase în pace, fiecare să își vadă de subiectele lor pentru că eu sunt foarte impulsiv și reacționez urat la nervi! În

contextul cu o femei nu îmi permit să reacționez urat, dar pot spune lucruri greșite! Nu atât de greșite că am niște limite cu o femeie! Simțeam că tu în continuare nu înțelegi situația! Și apeși accelerația către o ceartă!

Rebecca: Ca să te fac să înțelegi că nici tu nici eu nu suntem mai presus! Ca suntem egali!

 


Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?