Rebecca, supărată foc pe Ștefan! Gestul concurentului a dezamăgit-o profund! „Dacă veneai cu mine în camera roșie era irosită, nu?” Iată ce reproșuri aprige a lansat Rebecca și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 apr 2024, 23:18

Rebecca este foc și pară pe Ștefan! Iată ce reproșuri dure au planat asupra concurentului și cum a explicat acesta situația creată în camera roșie! „Îmi pare rău că te-am făcut să plângi!”

Cel de-al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii surprinde în continuare telespectatorii cu noi momente de senzație, noi concurenți dornici să își caute jumătatea și să înfrunte orice provocare. După ce relația să cu Aleyna s-a destrămat, Ștefan și-a îndreptat atenția către cele două noi concurente care au intrat recent în cadrul show-ului. În ediția de astăzi, tânărul a decis să clarifice lucrurile cu Roberta și a chemat-o în camera roșie pentru o ultimă întâlnire.

Însă gestul lui a înfuriat-o teribil pe Rebecca, deoarece această se aștepta că ea să fie cea invitată la o întâlnire în camera roșie.

Ștefan, prins între Roberta și Rebecca

În ediția de astăzi, in Casa iubirii, Ștefan a decis că este momentul pentru a pune ordine în viața lui și a chemat-o pe Roberta în camera roșie pentru a lămuri lucrurile și mai ales pentru a-i explică tinerei faptul că își dorește să își îndrepte atenția către Rebecca, însă își dorește că niciuna dintre ele să aibă de suferit în vreun

fel.

În timp ce Ștefan se află cu Roberta în camera roșie, în casa fetelor, Rebecca a văzut pe monitor faptul că cei doi s-au întâlnit și s-a înfuriat teribil deoarece speră că ea va fi cea chemată la întâlnire. Gestul lui Ștefan a dezamăgit-o profund pe frumoasă brunetă, care și-a dorit să îi ceară socoteală lui Ștefan cu proxima ocazie.

Citește și: Robi, subiectul principal al discuțiilor dintre Virginia și Julia. Concurentul e acuzat că joacă teatru încă de la intrarea în Casa Iubirii: „E într-o piesă”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Rebecca este foc și pară pe Ștefan! Iată ce reproșuri dure au planat asupra concurentului

După întâlnirea lui Ștefan cu Roberta în camera roșie, Rebecca i-a reproșat pe conexiune concurentului faptul că gestul lui a dezamăgit-o cumplit. Această a suferit cu atât mai mult cu cât Ștefan a afirmat la un moment dat că vrut să nu irosească o întâlnire în camera roșie și de aceea a chemat-o pe Roberta pentru a putea să clarifice lucrurile între ei și pentru că fiecare dintre ei să își caute în continuare perechea.

În momentul în care Andreea Mantea a stabilit conexiunea între cele două case, Rebecca i-a reproșat lui Ștefan că a chemat-o în camera roșie pe Roberta. Pe de altă parte, Ștefan a încercat să îi explice Rebeccăi faptul că a vrut să clarifice lucrurile și nu și-a dorit nicio clipă că ea să sufere și a regretat că gestul lui a făcut-o să plângă.

Rebecca: Tu având o situație de rezolvat.. Te-ai gândit să o rezolvi cu Roberta, nu? Și ai mai și zis că nu vreau să irosesc camera roșie!
Ștefan: Nu voiam să irosesc camera roșie!
Rebecca: Dacă veneai cu mine în camera roșie ai fi irosit-o, nu?
Ștefan: Nu, am zis că nu vreau să irosesc camera roșie... trebuia să discut ceva important! Tocmai în camera aia trebuia să clarific lucrurile!
Rebecca: Pentru tine a fost mai important să discuți în camera roșie chestia cu Roberta decât să te vezi cu mine!
Ștefan: Îmi pare rău că te-am făcut să plângi!

Citește și: Larisa, dezvăluiri din culisele „Casei iubirii”: „Eu nu sunt genul...”. Tânăra i-a povestit totul lui Radu

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.