Rebecca vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui Antoni: "Eu nu stau să șteargă cu mine pe jos!" Aflați ce se va întâmpla, duminică, 4 august, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 03 aug 2024, 21:00

 Rebecca răbufnește în ediția de duminică, 4 august. Tânăra vrea să părăsească Casa iubirii!

Săptămâna continuă în același registru al certurilor, în Casa iubirii. Conflictele dintre Rebecca și Antoni nu încetează să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni între ei, iar Rebecca va răbufni și va izbucni în plâns. 

Citește și: Rebecca îi declară război lui Antoni! “N-ai ce să vorbești cu mine toată viața ta!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți și ce reacții s-au iscat în Casa iubirii

Rebecca vrea să părăsească Casa iubirii din cauza lui Antoni

Este o săptămână agitată în Casa iubirii, iar lucrurile nu par să se liniștească între Rebecca și Antoni. În Gala de duminică, cei doi concurenți își spun replici tăioase, își aduc reproșuri și acuzații grave.

În ultima perioadă, conflictele dintre Antoni și Rebecca sunt la ordinea zilei, iar de cele mai multe ori ajung să facă acuzații grave.

Gala din această săptămână se anunță extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, iar concurenții vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. Mai mult, Rebecca izbucnește în plâns și mărturisește că vrea să părăsească Casa iubirii.

Andreea Mantea: "Încă faci parte din viața ei."

Antoni: "Din păcate!"

Andreea Mantea: "Din păcate?"

Antoni: "Nu mai vreau să am nicio discuție cu ea. I-am spus și lui Patrick..."

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Andreea Mantea: "Dar de ce fugi atât de tare de ea? Din păcate, îmi pare rău..."

Rebecca: "Un om care vrea să se rănească intenționat, continuă cu același subiect. El dacă nu își mai dorea nicio discuție și îi părea rău că m-a văzut așa, s-ar fi oprit acolo și nu ar mai fi zis nimic."

Antoni: "Eu nu mai pot, doamna Andreea!"

Rebecca: "Bine, dacă îți vine să râzi, îmi dau ecusonul jos și plec."

Andreea Mantea: "Rebecca, potolește-te!"

Rebecca: "Nu, doamna Andreea, eu nu stau să șteargă cu mine pe jos. Mi se pare penibil și nu mai vreau să stau aici. Chiar nu mai vreau să stau."

Citește și: Antoni și Rebecca duc o adevărată luptă a orgoliilor! Bruneta îl evită pe fostul ei iubit, iar acesta nu-și mai dorește împăcarea cu ea: „Am pierdut în viață și mai mult”

În ediția de mâine, concurenții din Casa iubirii vor avea parte de tensiuni aprige, neînțelegeri iscate de cele mai multe ori din cauza orgoliilor prea mari sau a geloziei.

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 4 august, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D.

 


În cadrul ediției de luni, 9 septembrie, a emisiunii „Follow us!”, printre invitați s-a numărat Adrian Cuculis, care a vorbit despre evoluția cazului „2 Mai”, în care Vlad Pascu a ucis doi tineri și a rănit alți trei.