Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce s-a speculat în presă că acesta s-a despărțit de Georgina Rodriguez

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 mai 2023, 12:40

Cristiano Ronaldo a vurt să facă lumină în ceea ce privește relația cu Georgina Rodirguez și a postat o fotografie ca reacție la ceea ce s-a scris în presă în ultima perioadă.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lumea sportului, dar în ultima vreme presa internațională a anunțat că cei doi s-au separat.

Cristiano Ronaldo a vurt să facă lumină în ceea ce privește relația cu Georgina Rodirguez și a postat o fotografie ca reacție la ceea ce s-a scris în presă în ultima perioadă.

Cristiano Ronaldo răspuns cu privire la relația lui cu Georgina Rodiguez

Deși Cristiano Ronaldo și Georgina Rodiguez formează un cuplu mediatizat și bine închegat, în ultima perioadă au apărut zvonuri despre o posibilă despărțire a lor.

Dorind să clarifice situația, Ronaldo a făcut un gest pentru a nu mai lasă loc interpretărilor. 

Astfel, fotbalistul a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare în timp ce se sărută și ciocnește un pahar cu Georgina Rodriguez. Odată cu poza a postat și un mesaj prin care își declară iubirea față de aceasta: “În cinstea dragostei”.

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Citește și: FCSB câștigă la Craiova cu 2-1 și reintră în lupta pentru titlu

La mai puțin de o oră, fotografia lui Cristiano Ronaldo a primit peste 5 milioane de aprecieri.

Iubita acestuia, a postat zilele trecute următorul mesaj: ”Invidioșii inventează zvonurile, iar mincinoșii le răspândesc”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce reguli i-au impus arabii Georginei Rodriguez în Arabia

După ce Georgina Rodriguez s-a mutat cu Cristiano Ronaldo în Arabia Saudită, acesteia i s-a adus la cunoștință o serie de reguli pe care este nevoită să le respecte.

Iată regulile impuse de arabi pe care Georgina este nevoită să le respecte cu sfințenie:

- Aceasta trebuie să poarte abaya în public.

Aceasta este o ținută, de obicei de culoare închisă, care acoperă corpul din cap până în picioare.

- De asemenea, Georgina nevoită să se îmbrace cu „modestie și bun gust”. Cu alte cuvinte, să nu mai lase nimic la vedere, fără haine strâmte și scurte.

- Importul și consumul de alcool și produse din porc sunt strict interzise.

- Nu are voie să mănânce, să bea sau să fumeze în public în timpul Ramadanului, între martie și aprilie.

- Pentru că nu este musulmană, nu are voie să viziteze Orașele Sfinte, precum Mecca sau Medina, și nici alte situri naturale sau monumente. Pentru a face aceste lucruri, Georgina și Cristiano au nevoie de permisiune specială.

Citește și: Cupa României 2023: Când se va juca marea finală?

 

Ce scrie pe viza Georginei Rodriguez

Ca să poată locui alături de fotbalist, după ce Ronaldo a semnat cu Al-Nassr, mai ales că regulile în Arabia Saudită sunt foarte stricte, pe viza Georginei a fost trecută titulatura de „Malek Yamin“, adică femeia care face curat în casă, servitoarea.

Deși femeile au primit numeroase libertăți în ultima perioadă, Arabia Saudită rămâne o țară restrictivă, cu mult mai puține drepturi și libertăți decât în Vest. Există reguli stricte care trebuie urmate de către cei care s-au mutat în această țară.

Sursă: facebook.com