Recep Usta, carismaticul actor din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru colegii săi, la finalul proiectului! Iată ce i-a transmis acesta colegei lui de platou, Melis Minkari! „Frumoasa mea...”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2024, 16:25

Recep Usta si fosta colega de platou din serialul Totul pentru familia mea

Sursa: Instagram Recep Usta

Recep Usta, chipeșul actor care a jucat rolul Berk, în serialul Totul pentru familia mea, a transmis un mesaj înduioșător pentru toți colegii lui, la finalul filmărilor! Iată ce cuvinte frumoase a avut pentru fosta lui colegă de platou, Melis Minkari!

Serialul turcesc Totul pentru familia mea, aflat la ultimul sezon, încânta în continuare publicul cu noi momente emoționante, întâmplări spectaculoase, dar și multe răsturnări uluitoare de situație și evenimente dramatice marcante. Publicul a îndrăgit actorii încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, datorită talentului lor desăvârșit și a dibăciei dovedite în numeroase scene memorabile. Printre tinerii actori frumoși și talentați, aflați la început de drum în carieră se numără și chipeșul Recep Usta, în vârstă de doar 26 de ani, care a dat viață personajului Berk.

La începutul verii, filmările pentru îndrăgita producție s-au încheiat, iar tânărul actor a publicat un mesaj emoționant pe contul lui de Instagram, prin intermediul căruia și-a luat rămas bun la foștii lui colegi.

Recep Usta, carismaticul actor din serialul Totul pentru familia mea, mesaj emoționant pentru colegii săi, la finalul proiectului

Recep Usta a devenit cunoscut publicului din România în anul 2022 când a început să joace în serialul Totul pentru familia mea în care a dat viață personajului Berk, un rol dificil și solicitant, însă de suflet deoarece tânărul a legat multe

prietenii frumoase și s-a simțit vreme de doi ani că într-o adevărată familie.

Citește și: Berk din serialul Totul pentru familia mea, transformare radicală de look! Iată cum arăta tânărul actor Recep Usta cu părul lung, înainte de a începe filmările pentru această producție!

În această vară filmările pentru îndrăgitul serial Totul pentru familia mea s-au încheiat, iar actorii au trecut prin cele mai grele momente deoarece s-au văzut nevoiți să se despartă de colegii lor de care se apropiaseră foarte mult.

Recep Usta a transmis un mesaj emoționant și înduioșător tuturor colegilor săi, dar mai ales fostei lui tovarășe de platou, Melis Minkari, actrița care a jucat rolul Aybike.

„Wow, un mare sezon 4! S-a terminat! Îmi îmbrățișez „frații și echipa” cu inima mare, unul câte unul, din toată inima, pe care îi iubesc pe toți! Serialul „Totul pentru familia mea” m-a ajutat să fac prietenii și fraternități foarte bune...

A fost un set în care fiecare moment a fost petrecut la maxim și m-am maturizat odată cu Berk Özkaya. Am râs împreună, am plâns împreună pentru publicul nostru valoros care nu ne-a făcut niciodată să ne simțim singuri și ne-a îmbrățișat strâns!(...) Ayber-ul meu, prima mea lacrimă. Întotdeauna am simțit sprijinul și umbră ta alături de mine încă de la început. Nu te-ai plictisit de mine nici măcar o clipă.
Ai împărtășit emoția noastră și fiecare moment frumos. Această poveste a avut un loc foarte special în viața mea. Există! Și Melis Minkari, frumoasa mea, talentata Melis, tovarășa mea... Îți mulțumesc pentru efort, pentru sufletul tău frumos, pentru inima ta. Berk mi-a promis că va avea grijă de Aybike! Nici eu nu te voi uită niciodată... LA REVEDERE!”
, a scris Recep Usta pe contul lui de Instagram.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul suprem. Mulți prieteni la început s-au bucurat, pe urmă n-au înțeles.”

Recep Usta, un actor talentat cu un parcurs ascendent pe plan profesional

Recep Usta s-a născut pe 2 noiembrie 1997, în orașul Samsun, din Turcia, unde a crescut și a studiat până la vârstă majoratului, când a hotărât să plece în Istanbul, pentru a-și continuă studiile. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr s-a înscris, la îndemnul părinților săi, la Facultatea de Comerț Exterior în cadrul Universității Marmara, pe care a încheiat-o cu succes, însă a conștientizat faptul că nu va putea să renunțe definitiv la marea lui pasiune pentru actorie.

Citește și: Frumoșii actori Ilayda Sezgin și Recep Usta, din serialul Totul pentru familia mea, formează un cuplu dincolo de platourile de filmare! Iată cum au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

După ce a urmat cursurile unei școli private de teatru, tânărul a participat la câteva casting-uri și în anul 2018 a debutat pe platourile de filmare ale serialului Şahsiyet, iar în anul 2021 a fost cooptat în distribuția producției Mavera: Hace Ahmed Yesevi, iar în 2022 a acceptat să joace în serialul Totul pentru familia mea.