RECOMPENSA din această seară de la Survivor România 2021 este incredibilă. Faimoșii și Războinicii sunt în delir. Ce premiu pot câștiga concurenții?

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 11 mar 2021, 23:28
Care este miza jocului de recompensă?

Faimoșii și Războinicii încep săptămâna la Survivor România în forță cu un nou joc de recompensă. Concurenții se vor lupta pentru a câștiga miza pusă în joc. Premiul din această seară a fost ales de publicul de acasa.

Primul joc al săptămânii de la Survivor România 2021 este jocul de recompensă, ca de fiecare dată Faimoșii și Războinicii se vor putea bucura de un premiu delicios. Miza din această seară a fost aleasă de public. Ce premiu vor putea câștiga concurenții la jocul de recompensă?

Care este miza jocului de recompensă? Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru un premiu incredibil

Mâncarea este foarte importantă la Survivor România 2021, motiv pentru care Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta cu toate forțele pentru ca la finalul jocului de recompensă să poată intra în posesia anumitor alimente sau să se bucure de porții generoase de mâncare.

În această săptămâna, jocul de recompensă are o miză incredibilă, care a fost aleasă de publicul de acasă. Publicul a avut dreptul să decidă care va fi miza jocului de recompensă din această seară.

Cei de acasă au avut de ales dintre oglinzi sau câte doi hotdogi pentru fiecare membru al echipei. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care va fi miza acestui joc de recompensă, publicul a decis ca echipa câștigătoare să primească câte doi hotdogi pentru fiecare membru al echipei.

”În unanimitate, aproape în unanimitate, 93% din public a ales...câte doi hotdogi pentru fiecare membru al echipei.”

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de joi, 11 martie 2021- VIDEO. Zanni continuă războiul cu Elena Marin!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum arată traseul pe care se vor înfrunta Faimoșii și Războinicii?

Primul joc al săptămânii de la Survivor România va fi unul de echipă. Coechipierii trebuie să se coordoneze împreună pentru a da randament pe traseu și pentru a câștiga puncte.

Coordonarea și comunicarea dintre coechipieri îi va ajuta să parcurgă traseul cu rapiditate și să aducă cât mai multe puncte pentru a câștiga jocul de recompensă al săptămânii care are o miză extrem de delicioasă.

Daniel Pavel le-a explicat concurenților care este regulamentul jocului din această seară, după care le-a lăsat câteva minute la dispoziție pentru a-și face o strategie de joc. 

”Pentru traseul de astăzi, concurenții vor juca în echipă. Concurenții coboară dealul de nisip, intră în bazinul de noroi, unde au de trecut peste două obstacole sub formă de bârne, ies din acest bazin și urcă pe o punte în zig zag de-a supra unui bazin cu apă, la capătul acestui bazin îi așteaptă două steaguri pe care trebuie să le îndepărteze sau să le ridice de-a supra capului.

Acesta este semnalul ca cei doi coechipieri aflați la proba de final ai Faimoșilor, respectiv ai Războinicilor, să înceapă asamblarea unei scări din cinci frânghii.

Citeste si: Cum poți alege următorul premiu oferit drept recompensă la Survivor România 2021? Iată ce trebuie să faci

Concurenții noștrii care au pornit de la start merg mai departe către o succesiune de bazine cu noroi și apă, au de trecut pe sub o plasă de frânghii, pe sub un tunel cu noroi și apoi ajung la proba de final, unde urcă pe scara pe care au asamblat-o coechiperii lor, de la înălțime, de-a supra solului, de unde primește bilele de la coechipierul care i-a asamblat scara, exclusiv înmânată, nu aruncată. Și apoi aruncă cu bilele pentru a sparge două plăci de ceramică.”, a descis Daniel Pavel traseul.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.