Recompensă generoasă pentru cine o găsește pe Arry, pisica cu ochi verzi care s-a pierdut în Bucureștii Noi. Femela aparține rasei Maine Coon

Autor: Laura Macovei

Arry, pisica din rasa Maine Coon, s-a pierdut în zona Bucureștii Noi

 
Sursa: Facebook

Un apel emoționant vine din partea unei familii îngrijorate din cartierul Bucureștii Noi, care își caută cu disperare pisica pierdută, Arry.

Această frumoasă felină, cu ochi verzi strălucitori și blană deasă, este mai mult decât un simplu animal de companie pentru ei.

Recompensă generoasă pentru găsirea lui Arry

Pentru a încuraja comunitatea să le sară în ajutor, familia oferă o recompensă deosebită: un pui de Maine Coon, la fel de fermecător ca mama lui.

Arry, o femelă Maine Coon premiată și cunoscută pentru frumusețea și inteligența sa, s-a pierdut recent în zona Bucureștii Noi.

Arry este soția lui Archie, un alt Maine Coon de renume, cunoscut pentru premiile sale și pentru comportamentul său familial. Împreună, cei doi au adus pe lume câțiva puiuți adorabili, care moștenesc atât frumusețea, cât și personalitatea părinților lor.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Un japonez a cheltuit 14.000 de dolari pe un costum de câine, dar acum își dorește să fie alt animal: „Aș fi capabil să devin un panda sau un urs” Care este povestea lui Toco

Recompensa oferită, un puiuț de Maine Coon, este de o valoare inestimabilă pentru iubitorii de pisici. Acești pui nu doar că sunt extrem de frumoși, dar și foarte afectuoși, o trăsătură specifică rasei. Familia speră că această recompensă va mobiliza cât mai mulți oameni să ajute la găsirea lui Arry.

Stăpâna lui Arry, mesaj disperat în mediul online

Stăpâna lui Arry a luat măsuri rapide și ample pentru a-și găsi pisica iubită.

A postat anunțuri pe numeroase grupuri de iubitori de animale de pe Facebook și alte platforme sociale. De asemenea, a împânzit cartierul cu afișe lipite pe stâlpi și pe diverse puncte de interes, cu speranța că cineva va recunoaște felina și va oferi informații utile.

Citește și: EXCLUSIV Unde a fost Patrocle în tot acest timp. Stăpânului celui mai căutat câine din România nu i-a venit să creadă: „Nu au vrut să ia niciun leu din recompensă”

„A fost o adevărată companie, ne-a adus bucurie și confort în fiecare zi. Nu mai știu altă variantă să sensibilizez un om să îmi dea pisica înapoi! Sper să vedem o reacție! Sufăr rău după Arry, îmi e dor de ea nespus! Nu mai plecăm în nicio vacanță, ne-a mărturisit stăpâna lui Arry cu voce tremurândă.  Am pus afișe pe toți stâlpii din cartier, cu siguranță cineva a văzut-o.

Mai mult ca sigur a luat-o cineva, este imposibil să nu vezi o pisică bântuind pe stradă! Nu poate trece neobservată, mai ales că nu e o pisică mică, ne-a mai spus stăpâna felinei,” a scris aceasta pe Facebook.