Record mondial stabilit in Canada de admiratorii lui Batman. Priviti ce au facut!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:35

De cand nu l-ati mai vazut pe Batman? Da, vorbim de celebrul personaj care se lupta cu raufacatorii. Noi l-am gasit!

De fapt, i-am gasit! Cati „batmani” va vom arata in materialul urmator, nu ati vazut niciodata! Este noul record mondial stabilit de admiratorii lui Batman. Fanii celebrului personaj s-au costumat si s-au strans in orasul canadian Calgary, pentru a petrece impreuna cel putin cinci minute.

Nu mai putin de 542 de indivizi au purtat costume identice! Pentru a nu exista dubii, costumatiile au fost verificate de juriu, care a si certificat ca participantii la eveniment au ramas impreuna, in aceeasi piata, timp de cel putin cinci minute.



La cum danseaza un Batman cu mustata, am zice ca toata copilaria si-a petrecut-o in fata micului ecran, savurand aventurile misteriosului personaj in negru. La fel de entuziasmati sunt si ceilalti colegi de breasla. Mici de inaltime sau de o statura atletica, tineri sau trecuti prin viata, Batmanii canadieni au impresionat printr-o coregrafie cum n-am vazut in nicio aventura a personajului original.

Dar, nu va lasati inselati de aparente! Nu va ganditi ca in viata de zi cu zi escaladeaza cladiri si fac tot felul de cascadorii! Nici n-ar avea cum, sunt angajati ai unei companii petroliere.
Partea buna este ca la cati „batmani” avem, slabe sanse sa mai existe raufacatori!

##VIDEO122605##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

 

Taguri: