Recrutarea la un studio de videochat din Bucuresti

Author: R.V.
Actualizat: 06 sep 2020, 12:10

Peste 100 milioane de euro LUNAR insumeaza industria de videochat din Romania.

Acesta este motivul pentru care se recrutarea este facila pentru studiourile din tara.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca un model pentru a putea practica videochatul?

 

  • Varsta intre 18 si 35 ani
  • Aspect fizic placut
  • Cunostinte la nivel conversational de limba engleza
  • Abilitati de a te pune in valoare
  • Abilitati bune de comunicare si empatie
  • Incredere si respect de sine
  • Respectarea conditiilor de confidentialitate si seriozitate

 

Industria videochatului a explodat in ultimii ani in Romania datorita castigurilor foarte mari, chiar si pana la 10.000 dolari pe luna poate castiga un model, pe langa bonusurile oferite de studiouri pentru angajatii lor. CharmStudios din Bucuresti, un studio de videochat cunoscut, ofera modelelor team-building-uri in mod frecvent, bonusuri de performanta, traininguri dedicate si suport pentru a evolua in ceea ce fac.

Este activitatea de videochat legala in Romania?

Da, dupa cum se poate afla din aceasta campanie de promovare a unui studio de videochat! Activitatea de videochat este legala in Romania, conform legii 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004. Asadar, studioul de videochat Charm Studio, indeplineste criteriile legale pentru a putea desfasura in conditii normale si legale activitatea.

Ce este videochatul?

Videochatul este, in linii mari, o modalitate de a comunica prin intermediul unui webcam cu ajutorul unui device (laptop, calculator, tablet, telefon etc) cu alte persoane. Persoanele care comunica prin intermediul videochatului isi pot alege membrii cu care sa vorbeasca. Asadar, se recomanda sa se foloseasca doar anumite site-uri de incredere recomandate de catre agentii autorizate.

Care sunt motivele pentru care oamenii aleg sa faca videochat?

Majoritatea oamenilor incep sa puna mai mult pret pe timpul liber pentru a avea mai mult timp pentru familie si prieteni. In aceasta industrie programul de lucru este unul extrem de flexibil si fiecare model isi poate alege orele cand vrea sa lucreze.

Venituri peste media salariilor din tara

Nivelul de trai din Romania este cu mult sub nivelul celor din Vest si este stiu ca suntem codasii Europei la venituri. Acoperirea nevoilor zilnice, o vacanta, o masina mai buna sau chiar o casa sunt motivele pentru care modelele aleg sa faca videochat.

Abilitatea de a comunica mai bine

Lucrul cu oamenii este intotdeauna dificil. Conversand cu oameni din diverse colturi ale lumii iti dezvolti abilitatea de a comunica mai eficient, de a fi empatic si de a intelege mai usor semenii si nevoile lor, povesteste un model de videochat de la CharmStudios.

Cel mai cunoscut studio de videochat din Bucuresti este CharmStudios si puteti citi mai multe despre ei pe site-ul: charmstudios.ro

Estimarile veniturilor din industria videochat arata ca au intrat in tara aproximativ 100 de milioane de euro anual si in Romania sunt aproximativ 100.000 de modele care fac videochat. Insa, in realitate cifrele sunt mult mai mari la nivel mondial ajungandu-se chiar la 2 miliarde de euro.

In ultimii 3 ani a luat amploare aceasta industrie fiind prezente nu mai putin de 3000 de studiouri profesionale de videochat.

Cresterea spectaculoasa a acestei industrii a dus la schimbari majore: platformele sunt mai user friendly, modelele sunt mai pregatite, iar studiourile de videochat ofera conditii de lux modelelor pentru a-si desfasura activitate. Mai mult, acestea sunt motivate cu bonusuri consistente la angajare, traininguri si sesiuni de coaching pentru a-si dezvolta abilitatile de comunicare, empatie si chiar cursuri de limba engleza. Un astfel de studio este si CharmStudios, unde luxul si bonusurile de performanta primeaza.

De ce aleg modelele sa lucreze la CharmStudios?

Pentru ca au traineri dedicati care le ajuta sa faca invete tainele industriei si sa faca bani. Nu au un program fix, ci modelele isi pot face programul asa cum doresc. Sediul acestora a fost amenajat de designeri de interior pentru a crea o atmosfera cat mai placuta si un mod de lucru relaxant pentru a nu se simti stresul de la un job normal cu deadline-uri.

A fi model de videochat nu este usor pentru ca trebuie sa ai o cultura generala bogata in orice domeniu, majoritatea modelelor stiu o limba straina si trebuie sa fii deschis sa inveti lucruri noi tot timpul. Bonusurile pot insuma mii de euro pe luna, in functie de experienta fiecaruia si sunt si modele care castiga 5000$-10.000$ pe luna.

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.