Recunoașteți carismaticul tânăr din imagine? Este unul dintre cei mai atrăgători actori din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 apr 2022, 15:07
furkan palali Foto(4)

Furkan Palali, un actor de succes astazi in Turcia

Sursa: Instagram Furkan Palali

Chipesul tânăr din imaginea de mai sus se numără astăzi printre cei mai talentați și apreciați actori ai Turciei!

Fermecătorul tânăr cu ochii verzi și par blond este nimeni altul decât îndrăgitul actor Furkan Palali, actorul care a dat viață personajului Fikret în serialul Mă numesc Zuleyha. În urmă cu zece ani, carismaticul Furkan Palali cochetă cu modelingul și se bucură deja mare succes în lumea mondenă. Iar la scurt timp acesta s-a orientat către actorie, devenind treptat unul dintre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia.

Furkan Palali este unul dintre cei mai carismatici și apreciați actori din serialul Mă numesc Zuleyha

La doar 35 de ani, Furkan Palali este considerat în prezent unul dintre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Chipesul actor a reușit în circa zece ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul cu talentul lui deosebit dovedit în multe seriale și filme artistice în care a jucat de-a lungul carierei sale.

Publicul din România l-a cunoscut recent pe fermecătorul actor Furkan Palali, în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a dat viață personajului Fikret, nepotul lui Ali Rahmet Fekeli.

Citeste si: Ea este și va rămâne mereu cea mai iubită femeie din viața fermecătorului Fikret din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată pe cine adoră celebrul actor Furkan Palali!

Născut în anul în anul 1986 în orașul Konya, Furkan Palali a primit o educație aleasă din partea părinților săi, care au visat mereu să îl vadă un renumit geolog, pentru a duce mai departe tradiția de familie. Astfel, la vârstă majoratului, Furkan a decis să se înscrie la Facultatea de Inginerie Geologică, în cadrul Universității Hacettepe și ulterior tânărul a studiat și un program de Master în cadrul Facultății de Radio și Televiziune la Universitatea Marmara, dorindu-și să schimbe domeniul pentru a avea mai multe oportunități în a-și construi o carieră de viitor.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Însă între timp, Furkan Palali a început încă de la vârstă de 20 de ani să cocheteze cu modelingul, devenind în scurt timp un renumit fotomodel, mai ales după ce a câștigat tilul de Cel mai bun model al Turciei în anul 2011. În anul 2010, Furkan Palali a fost cooptat să joace primul lui rol într-un serial de televiziune, Küçük Sırlar, care i-a deschis drumul către cariera strălucită de astăzi în actorie.

Dincolo de cariera de succes pe care și-a construit-o pas cu pas cu multă muncă și dăruire, Furkan Palali se dedică trup și suflet și familiei sale, părinții lui sunt extrem de importanți pentru el și adoră să își petreacă timp liber alături de ei.

Citeste si: Ea a fost marea iubire a lui Furkan Palali, actorul care îl interpretează pe Firket în serialul ”Mă numesc Zuleyha”. Iată cine este femeia care i-a pus sare pe rană celebrului actor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.