Recunoașteți fetița din imagine? Astăzi este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 mar 2022, 17:52
Melike Ipek Yalova din serialul Ma numesc Zuleyha Foto(4)

Melike Ipek Yalova, alaturi de mama sa

Sursa: Instagram Melike Ipek Yalova

Anii au zburat și în prezent micuța fetiță din imagine este o superbă femeie și o actriță talentată și apreciată în Turcia.

Fanii indragitului serial Mă numesc Zuleyha sunt din ce în ce mai curioși să descopere cât mai multe detalii despre actorii lor preferați pe care îi urmăresc pas cu pas și în cel de-al treilea sezon, care va fi în continuare presărat cu multe evenimente impresionante și momente emoționante.
Micuța fetiță din imaginea de mai sus este nimeni altă decât superbă Melike Ipek Yalova, care în prezent se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.

Aceasta a făcut furori cu rolul doctoriței Mujgan în serialul Mă numesc Zuleyha, încântând prin talentul ei desăvârșit, dar și prin frumusețea ei răpitoare.

Mujgan este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din distribuția serialului Mă numesc Zuleyha!

Melike Ipek Yalova, care a dat viață personajului Mujgan în producția Mă numesc Zuleyha, are 37 de ani și a reușit în cei peste cincisprezece ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul datorită talentului și a carismei sale aparte.

Citeste si: Mujgan din serialul "Ma numesc Zuleyha", mesaj inedit pentru cel mai important barbat din viata sa! Iata ce i-a transmis actrita parintelui ei, de "Ziua Tatalui" sarbatorita ieri in Turcia!

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe frumoasă actrița Melike Ipek Yalova încă din anul 2012, când a jucat în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii, care de altfel a fost și primul ei rol într-un serial de televiziune, care deși a fost unul episodic, i-a adus mare succes la acea vreme.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme, ce i-au adus de asemenea mari satifactii profesionale și au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație. În anul 2019, Melike a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, în care a interpretat rolul Mujgan, o doctoriță care lupta neîncetat pentru fericirea ei însă sfârșește mereu în necazuri.

Dincolo de profesie, Melike Ipek Yalova a avut parte de momente dificle în viață personală, după ce anul trecut a decis să divorțeze de soțul ei, producătorul Altug Gultan, după doar doi ani de căsnicie. De atunci frumoasă actrița s-a dedicat trup și suflet carierei sale dar și părinților ei, pe care îi respectă și îi iubește enorm. Melike are o relație specială mai ales cu mama să, pe care o adoră și care îi este cea mai bună prietenă și confidenta.

Citeste si: Mujgan din serialul Mă numesc Zuleyha, prima transformare spectaculoasă de look, după un an de la divorțul de soțul ei! Iată cum arată acum celebra Melike Ipek Yalova

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.