Recunoasteti fetita din imagine? Este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din distributia serialului Doctorul minune!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 oct 2021, 16:37
video Foto(5)

Fetita din imagine este astazi una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia! Iată ce rol joaca in serialul Doctorul minune!

Fanii serialelor turcesti sunt mereu curiosi sa descopere cum aratau actorii lor preferati in copilarie, astfel ca aceste imagini inedite fac intotdeauna furori. Asa s-a intamplat si cu indragita actrita din Turcia, Bihter Dinçel, care a publicat pe contul ei de socializare, in martie anul trecut o fotografie inedita in care avea doar cinci ani. Indragita actrita a fascinat publicul din Turcia cu multe roluri magistral interpretate in seriale de exceptie, insa cel mai recent proiect de televiziune in care a jucat a fost serialul Doctorul minune, care a devenit un adevarat fenomen atat in Turcia, cat si in

strainatate.

Bihter Dinçel, una dintre cele mai talentate actrite din serialul "Doctorul minune"

Chiar daca in serialul Doctorul minune, Bihter Dinçel a jucat un rol secundar, aceasta s-a bucurat de mare succes si a declarat ca a fost o mare onoare sa joace alaturi de nume mari ale cinematografiei din Turcia, de la care a avut multe de invatat.

Aflata la varsta de 39 de ani, Bihter Dinçel are deja o experienta in actorie de peste 14 ani, insa talentata actrita si-a dorit enorm sa isi vada implinit si visul de a deveni o scriitoare celebra. Astfel, aceasta a inceput sa isi pune in practica ideile ceative si sa astearna pe hartie cele mai frumoase eseuri si articole pentru diverse publicati din Turcia.

Citeste si: Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi initial si-a dorit sa devina profesoara de Filosofie, deoarece a absolvit cu brio Facultatea de Filosofie, Bihter Dinçel a decis sa se reorienteze catre actorie si a urmat cursurile unei scoli private de teatru. In anul 2006 aceasta a fost cooptata in primul ei serial, "Avrupa Yakası", care i-a adus si primul pas catre cariera de succes de astazi.

In prezent, Bihter Dinçel se dedica atat actoriei, cat si beletristicii, pe plan profesional.

In timp ce in viata personala, aceasta se dedica trup si suflet familiei sale, sotului si fiului lor, pe care ii adora.

Citeste si: Selvi, asistenta din serialul "Doctorul minune", o mamica fericita si implinita, dincolo de platourile de filmare! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita Bihter Dinçel!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.