Recunoașteți fetița zglobie din imagine? Astăzi face furori cu talentul și frumusețea ei în serialul Mă numesc Zuleyha!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2022, 14:18
actrite din turcia Foto(6)

Selin Yeninci este astazi o actrita apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Selin Yeninci

Astăzi micuța fetiță din imagine este o femeie superbă și talentată care a devenit așa cum a visat, o actriță apreciată.

Anii au zburat rapid și fetița brunetă din imaginea de mai sus este în prezent o femeie frumoasă, inteligentă și ambițioasă, care a luptat să devină ceea ce și-a dorit încă din copilărie, o actriță celebră. Micuța este nimeni alta decât Selin Yeninci, actrița care a făcut furori cu rolul Saniye în serialul Mă numesc Zuleyha și care a demonstrat un talent uluitor și o pasiune nebună pentru profesie.

Selin Yeninci, actriță de la vârsta de șase ani

Superba Selin Yeninci s-a născut în anul 1988 în Istanbul, într-o familie înstărită. Tatăl ei este ofițer militar pensionar iar mama să deține un cabinet estetic, însă nu au forțat-o pe fiica lor să le urmeze în carieră, ci dimpotrivă i-au oferit tot sprijinul pentru a studia în domeniul pe care și l-a dorit, actoria, pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actrița.

Încă de la vârsta de șase ani a fost actriță de voce în cadrul unui program pentru copii la radio TRT. Peste ani, Selin Yeninci s-a înscris la Facultatea de Teatru în cadrul Universitățîi Dokuz Eylül, iar ulterior a urmat și câteva cursuri de actorie în ateliere de teatru din Londra și Amsterdam.

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

La scurt timp după absolvirea facultății Selin a început să joace în diverse piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Istanbul. Primul rol jucat într-un serial de televiziune l-a primit în anul 2011, în producția Cennetin Sırları, iar ulterior această a jucat în mai multe seriale și filme care i-au adus mare succes.
În anul 2018 Selin Yeninci a fost cooptată să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, pe care l-a considerat o mare provocare pentru cariera ei, deoarece a fost un proiect de amploare, în care a jucat alături de mulți actori celebri ai Turciei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Anul trecut, celebra actrița mărturisea presei din Turcia faptul că în pauza dintre sezoanele 1 și 2 ale serialului Mă numesc Zuleyha a urmat cursuri de balet și canto, bifand astfel alte două mari pasiuni ale sale.
Dincolo de platourile de filmare, Selin Yeninci este o femeie extrem de discretă, căreia nu îi place să iasă în evidență cu aspecte din viață să personală, ci doar cu realizările sale profesionale.

Citeste si: Cum arată celebra Selin Yeninci din serialul "Ma numesc Zuleyha" fara machiaj! Iata cum arata tenul indragitei actrite, cand nu se afla pe platourile de filmare!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.