Recunoasteti micuta din imagine? Este una dintre cele mai carismatice actrite din distributia serialului "Doctorul minune"! Astazi este o femeie superba!

Author: Ana Filip
Foto(7)

In prezent este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului in Turcia. Telespectatorii din Romania o pot urmari in distributia serialului "Doctorul minune", de luni pana vineri, de la 20:00, la Kanal D!

Sinem Unsal are 28 de ani si o experienta de doar sase ani in actorie, insa cu toate acestea tanara a demonstrat un talent desavarsit si o carisma aparte, prin intermediul carora a reusit in scurt timp de la debutul ei pe micile ecrane sa cucereasca publicul iremediabil si sa devina una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului in Turcia. In prezent, telespectatorii din Romania o pot urmari in cadrul serialului fenomen "Doctorul minune", ce este difuzat la Kanal D, de luni pana vineri, de la 20:00.

Sinem Unsal, una dintre cele mai carismatice actrite din serialul "Doctorul minune"

Desi s-a nascut si a crescut pana la varsta majoratului in orasul Izmir, ulterior Sinem Unsal a decis sa se mute in Istanbul pentru studia in cadrul Facultatii de Literatura comparata. Chiar daca isi dorea sa devina o actrita renumita inca din copilarie, Sinem si-a schimbat planurile alegand sa urmeze studiile in alt domeniu, insa pasiunea sa pentru teatru i-a ramas in suflet.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Sinem a hotarat la un moment dat sa participe la un casting, in care a fost cooptata in primul ei proiect de televiziune, in anul 2017, in serialul "Çoban Yıldızı" (Steaua sufletului), ce a reprezentat o rampa de lansare spre cariera stralucita de astazi. Au urmat apoi alte cateva roluri importante pentru profesia, ce au ajutat-o sa isi construiasca pas cu pas cariera de actrita.

Citeste si: El este cel mai important barbat din viata celebrei actrite Sinem Unsal, din serialul "Doctorul minune"! Iata cum au fost surprinsi cei doi indragostiti!

Intre timp, Sinem Unsal a urmat si cursurile unei scoli private de actorie din Istanbul, reusind sa se specializeze in domeniul pe care il imbratisase. In anul 2019, tanara actrita a fost cooptata in cel mai dicil si totodata cel mai important proiect de pana acum, in distributia serialului Doctorul minune, in care a interpretat magistral rolul unui medic chirurg rezident de exceptie.

Acesta a fost primul ei rol principal intr-un serial de televiziune, un rol extrem de dificil ce a presupus multe sacrificii.

Citeste si: Nazli si Beliz, rivale in serialul "Doctorul minune" si cele mai bune prietene dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinse actritele Sinem Unsal si Hazal Turesan, dupa incheierea filmarilor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.