RECUNOASTETI vedeta? iti aduci aminte cum aratau divele la inceputul carierei?

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:48

Va mai aduceti aminte ca divele au aratat candva asa? O recunoasteti? Este chiar Tania Budi, tunsa scurt si blonda pui.

Sau poate ca aceea este o peruca pentru ca pe vremea cand a fost crainica postului national de televiziune Tania si-a tot schimbat coafurile. La debut, Anda Adam a fost bruneta! Va mai aduceti aminte? Apoi, s-a blonzit! S-a tuns mai scurt si a purtat breton. Diferentele intre atunci si acum sunt fooarte vizibile!

Tot cu parul pana la umar a stat o buna perioada de timp si Andreea Marin.

Cand a fost insarcinata asa ii placea sa se coafeze. Acum are parul mai lung si hair-stilisti profesionisti. Nici frumoasa Malvina Cservenscki n-a avut intotdeauna parul lung si bogat, iar Andreea Raicu a lansat un trend al tunsorii ei din 2007.

Stiti ca Mihaela Radulescu a avut breton? Noroc ca intre timp si-a dat seama ca ii sta mai bine fara! Pana si Andreea Esca a fost tunsa mai scurt intr-o perioada, iar apoi nici ca a mai indraznit sa-si faca vreo schimbare.

Corina n-a fost intotdeauna blonda. Saten inchis, arata ca o bunicuta. Usor, usor a inceput sa indrazneasca sa-si faca tot soiul de coafuri.

##VIDEO127280##

Andra tarziu si-a gasit o echipa care sa se ocupe de hair si make-up. Acum mai bine de 7 ani zici ca se coafa singura! A fost indragostita de lentilele albastre de contact si de lectiile de dictie. Dar ce ziceti de Delia? Observati ca ii placea sa-si puna sclipici in par? Si ce machiaj roz, ce tinuta! Ne miram ca nu si-a facut codite, caci in acea perioada se iubea cu Matteo.



Pe final va aratam o blonda, care si-a tot aratat sanii si fundul pe la TV. Ati ghicit! Este nimeni alta decat Daniela Crudu. Acum, are parul negru ca abanosul, dar in trecut blondul o trada!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii