"Recuperarea lui Dan Bittman va mai dura, nu are tratament sau restrictii. El este linistit si are rabdare" - Tu crezi ca isi va reveni?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:45

Dupa ce a aparut duminica live la Galele X Factor, pentru prima data de la operatia suferita la gat, Dan Bittman i-a facut pe toti fanii sa se sperie si sa se intrebe daca acesta va mai canta vreodata.

Dupa ce a aparut duminica live la Galele X Factor, pentru prima data de la operatia suferita la gat, Dan Bittman i-a facut pe toti fanii sa se sperie si sa se intrebe daca acesta va mai canta vreodata. Artistul era foarte ragusit si desi nu a vorbit niciodata despre problema lui, colegii de trupa incurajeaza toti admiratorii si spun ca artistul isi va reveni curand. El nu urmeaza niciun tratament si nu are restrictii.


"Dan a fost acum două săptămâni la un profesor universitar care i-a spus că recuperarea va mai dura. Vindecarea depinde de fiecare organism şi poate dura trei săptămâni sau două-trei luni, nimeni nu-ţi poate spune ziua şi ora când te faci bine. Trebuie lăsat să se vindece de la sine. Medicul nu i-a recomandat niciun tratament şi nu are restricţii privind vocea. Dan şi-a dat seama că e neputincios, nu poate grăbi vindecarea.
S-a liniştit şi are răbdare”,
a declarat basistul Mugurel Vrabete pentru ring.


"Nu se pune problema de polipi. Răguşeala în urma operaţiei poate fi caracteristică stenozei carotidiene. Probabil, când a fost operat, a fost zgândărit un muşchi ce a dus la asta. Nu are de ce să mai meargă la Viena. Problema răguşelii nu e chirurgicală, e o complicaţie neurologică. Cu siguranţă, e mai bine decât acum o lună şi peste câteva săptămâni va fi mai bine decât acum.
Nimeni nu poate cunoaşte exact când va fi recuperat complet”
a mai adaugat acesta.

 

Taguri: