Recursul lui Adrian Nastase in dosarul Zambaccian a fost AMANAT VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:56

A fost amanat recursul lui Adrian Nastase in dosarul Zambaccian, in care el si sotia lui au fost condamnati la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Cei doi au cerut o amanare, pe motiv ca nu si-au angajat inca aparatori. In acest dosar, Nastase a fost condamnat pentru santaj, iar sotia fostului premier pentru ca ar fi folosit acte false la vama.

 

Procurorii spun ca Adrian Nastase si sotia lui ar fi primit foloase necuvenite in valoare de peste 6 sute de mii de euro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

 

Ar fi vorba despre diferite bunuri importate din China, dar si de lucrari de constructie efectuate la imobilele celor doi din Cornu si Bucuresti. Un nou termen a fost stabilit pentru data de 13 mai.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.