Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, în stare gravă după ce a fost implicat într-un accident rutier

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 dec 2023, 22:37

Bogdan Stamatoiu a fost implicat într-un grav accident rutier

Sursa: PixaBay

Accident rutier grav de ultimă oră. Redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, Bogdan Stamatoiu, a intrat cu mașina într-un stâlp. Jurnalistul ar fi fost transportat la spital în stare gravă.

Bogdan Stamatoiu, redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor, se află în stare gravă în urma unui accident, în care a intrat cu mașina într-un stâlp de înaltă tensiune. Accidentul rutier a avut loc, miercuri seară, conform informațiilor de la G4Media.ro.

Redactor-șef adjunct al Gazetei Sporturilor se află în stare gravă după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Potrivit unor surse Antena3CNN, Bogdan Stamatoiu ar fi fost victima unui accident rutier în județul Ilfov, miercuri seară.

Din primele informații, jurnalistul ar fi avut o viteză foarte mare în momentul impactului. Bogdan Stamatoiu s-ar afla în stare gravă.

Accidentul se crede că a fost provocat intenționat de jurnalistul de la Gsp.ro, el intrând cu autoturismul într-un stâlp de înaltă tensiune. Potrivit unor declarații ale poliției, citate de Antena 3, mașina ar fi avut o viteză de peste 150 de kilometri pe oră în momentul impactului.

Bogdan Stamatoiu era redactor șef adj. la Gsp.ro, și se pare că azi a fost schimbat din funcție. Starea lui e gravă”,
a scris pe pagina sa de Facebook, jurnalista Simona Ionescu.

Citește și: Mircea Bravo a fost implicat într-un accident: „Mașina este avariată grav” Vloggerul era alături de alți trei pasageri, printre care și soția sa

Cu toate acestea, conform informațiilor oferite de ProSport, se afirmă că Bogdan Stamatoiu nu era inclus în lista persoanelor care urmau să fie concediate de către Ringier, deși se număra printre cei mai apropiați colaboratori ai lui Cătălin Tolontan.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ce au declarat autoritățile

Bogdan Stamatoiu se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, moment în care ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula.  

„La data de 6 decembrie a.c. în jurul orei 13:20, polițiștii orașului Pantelimon au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ 301 din satul Tânganu, un autoturism a intrat într-un stâlp de înaltă tensiune.

La fața locului s-au deplasat polițiștii rutieri din Pantelimon, iar din primele verificări au constatat faptul că, un autoturism, în timp ce se deplasa pe DJ 301 din direcția județului Călărași spre comuna Cernica, în zona km 9, ar fi părăsit partea carosabilă și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de înaltă tensiune, aflat pe partea dreaptă a drumului pe care circula. În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorul auto, respectiv un bărbat, în vârstă de 55 de ani, care a fost transportat la spital, de către echipajul medical sosit la fața locului, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate”,
se arată în comunicatul polițiștilor.

Citește și: Accident cumplit în Suceava: „Soț și soție, ea conducea” O tânără și-a pierdut viața, iar soțul ei a ajuns în stare gravă la spital

Mai multe cercetări sunt în curs de desfășurare de către polițiștii rutieri din Pantelimon într-un dosar penal, cu privire la presupusa săvârșire a infracțiunii de vătămare corporală din culpă.