Reduceri colosale la sute de produse cosmetice și de îngrijire personală! Unde găsești cele mai tari oferte de Black Friday 2021

Author: Bianca Hriscu
Actualizat: 12 nov 2021, 08:59

Magazinele cu produse cosmetice și de îngrijire personală au pregătit reduceri de Black Friday 2021

Sursa: unsplash

Doamnele și domnișoarele care sunt pasionate de frumusețe și make-up așteaptă cu nerăbdare Black Friday 2021. O mulțime de produse de îngrijire personală și cosmetice vor fi reduse.

Magazinele din România au pregătit oferte de Black Friday 2021 pentru toate gusturile și vârstele. În Vinerea Neagră pot fi cumpărate la preț promoțional o mulțime de produse, inclusiv cosmetice și produse de îngrijire personală. Ce oferte sunt de Black Friday 2021 pe Elefant.ro, BestValue și Chilipirul Zilei?

Reduceri de Black Friday 2021 pe Elefant.ro

Black Friday 2021 va avea loc pe Elefant.ro începând cu data de 12 noiembrie.

Magazinul anunță reduceri chiar și de 90% la anumite produse în Vinerea Neagră. Doamnele și domnișoarele își pot achiziționa produse cosmetice și de îngrijire personală la un preț mult mai mic comparativ cu restul anului. Parfumuri, palete de farduri, creme, rujuri, dar și produse pentru îngrijirea tenului, părului sau corpului vor putea fi achiziționate la prețuri reduse. 

Cumpărătorii sunt sfătuiți să își salveze în lista de favorite produsele pe care și-ar dori să le achiziționeze și asta pentru a le găsi cu ușurință în momentul în care se va da startul reducerilor de Black Friday 2021 pe Elefant.ro.

Pe Elefant.ro există deja oferte la anumite produse, însă reducerile masive se vor aplica începând cu 12 noiembrie, atunci când începe Black Friday 2021 pe Elefant.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce cadouri de Crăciun poți să cumperi de Black Friday 2021 de la Vivre, Chilipirul Zilei și Watch Shop

Reduceri de Black Friday 2021 pe BestValue

Cosmeticele vor fi reduse de Black Friday 2021 și pe BestValue. Pe data de 12 noiembrie 2021, atunci când începe Black Friday în România, BestValue promite reduceri chiar și cu 60% la mai bine de 8000 de produse. Indiferent de brand, cosmeticele vor putea fi achiziționate la prețuri promoționale în Vinerea Neagră. 

Pe BestValue, prețurile vor fi reduse la parfumuri, produse de îngrijire a pielii, dar și la produsele de make-up. 

Reduceri de Black Friday 2021 pe Chilipirul Zilei

Femeile care sunt în căutarea produselor de îngrijire personală și frumusețe trebuie să știe că pot găsi pe Chilipirul Zilei o mulțime de oferte de Black Friday 2021. Începând cu data de 12 noiembrie, atunci când se va da startul reducerilor, uscătoarele de păr, plăcile de îndreptat părul, aparatele de hidromasaj pentru picioare, dar și seturile necesare pentru stilizarea părului vor putea fi achiziționate la prețuri reduse.

Pe site-ul magazinului, unele prețuri deja au fost reduse cu 12%. 

Citeste si: Încălțăminte și îmbrăcăminte de la branduri premium la reduceri de până la 60%! Ce magazine au oferte imbatabile 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.