Reese Witherspoon, insarcinata cu cel de-al treilea copil

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 20 oct 2020, 09:55

Este cap de afis in filmul Target, unde interpreteaza un rol de sex-simbol pe care doi agenti vor sa o seduca, insa in viata reala, Reese Witherspoon se pregateste de un alt rol: cel de mamica.

Intr-adevar, actrita este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Deja, mama a unei fetite, Ava, de 12 ani si a unui baietel de 8 ani, Deacon, cu actorul Ryan Phillipe, frumoasa si-a exprimat intotdeauna dorinta de a-si inmulti familia.

"Mi-as dori sa am mai multi copii", spunea ea intr-un interviu. Copii mei sunt cea mai frumoasa parte dintr-o zi. De aceasta data, fericitul tatic este Jim Tot, cu care actrita s-a casatorit anul trecut.
Cei doi sunt foarte fericiti ca vor deveni parinti.

Daca pana acum Reese s-a bucurat de maternitate, dand viata la doi copii, sotul ei, Jim Toth care ii adora pe copii lui Reese, abia asteapta sa devina tatic. ReeseWitherspoon, care astazi implineste 36 de ani, nu putea sa primeasca un cadou mai frumos.



 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.