Refika din "Dragoste si ura", o legenda a cinematografie si a muzicii din Turcia! Iata cum arata talentata Isil Yucesoy in primii ani ai carierei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 iul 2018, 12:40
video Foto(7)

Isil Yucesoy este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia, care continua sa joace magistral chiar si la 72 de ani.

Isil Yucesoy a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, in 1969 si la scurt timp s-a afirmat pe marile scene ale teatrelor din Turcia, devenind una dintre cele mai apreciate actrite de teatru si cinema.

Desi se dedica foarte mult muzicii, Isil Yucesoy nu a renuntat niciodata la cea de-a doua mare pasiune, actoria, ci dimpotriva a continuat sa lucreze in paralel.
Astfel ca in anul 1981 a inceput deja sa fie cooptata in seriale de televiziune si filme artistice, in care a jucat roluri memorabile.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.