Refika se simte din ce in ce mai rau iar Mavi e iar insarcinata! Afla primul ce se intampla diseara in "Dragoste si ura", de la 20:00, pe KANAL D

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 iun 2018, 09:47
video Foto(8)

Hasibe banuieste ca fiica ei, Mavi, ascunde ceva, in legatura cu “dragostea” care s-a infiripat intre tanara si Faysal. Ali, insa, nu impartaseste aceeasi parere cu soacra lui si incearca sa se resemneze.

Refika se simte din ce in ce mai rau, in urma “leacurilor vindecatoare” pe care Elmas i le administreaza regulat, prin intermediul alimentatiei. Elmas nu se lasa pana nu o distruge pe stapana conacului Gorecki. Refika devine suspicioasa in ceea ce priveste intentiile binevoitoare ale lui Elmas insa, nimeni nu o crede.

Birgul pica in capcana lui Elmas si Sadi. Femeia habar nu are ca logodnicul ei este un sarlatan.

Din disperarea de a se casatori cat mai repede Mavi, Faysal este dispus sa faca orice. In urma unor analize de rutina pe care Mavi si le-a facut, Faysal afla ca aceasta este insarcinata. Faysal fiind cel care a ridicat rezultatul testelor, decide sa ii ascunda femeii adevarul.

Mai grav este ca Faysal doreste cu orice pret ca Mavi sa piarda sarcina, convins fiind ca bebelusul din pantecul femeii este rodul iubirii dintre ea si Ali.

 

Taguri:

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.