Regele Charles a ordonat reuniunea celor doua cupluri care au făcut senzație în fața mulțimii de la Castelul Windsor. Meghan și Harry au fost invitați de către William și Kate să li se alăture

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 11 iun 2023, 00:30

Negocieri de 45 de minute inainte de marea aparitie

Sursa: Hepta

Se pare ca in spatele usilor inchise, negocierile aparitiei celor doi fii ai Regelui Charles in public impreuna cu sotiile lor au durat 45 de minute.

Potrivit Dailymail, Regele Charles III le-a ordonat celor doi fii să lase deoparte disputele în aceasta perioada grea a Familiei Regale. La scurt timp, cei patru au apărut împreună ieșind pe porțile Castelului Windsor în fata mulțimii care a depus flori în onoarea Reginei Elisabeta a II a.

Citeste si: Moment șocant în redacția BBC in spatele prezentatorului Huw Edwards cand anunțat moartea Reginei Elisabeta a II a. Ce au făcut doi angajați în timpul anunțului tragic

Regele Charles III a ordonat reuniunea celor doi copii la Palatul Windsor

Sursele de la Palatul Regal spun că Printul William a îngropat securea războiului pentru încă 11 ore și l-a rugat să i se alăture, însă acest lucru s-a întâmplat după ce tatăl sau l-a sunat. Într-o scena care a făcut deliciul publicului la Windsor, William și Harry au apărut unul lângă celalalt, însoțiți de soțiile lor Kate și Meghan.

Cei patru au mers timp de 40 de minute și au inspectat marea de flori depusa în fata Castelului.

Citeste si: Ieșire istorică pe porțile Castelului Windsor! Printul William și Kate au apărut în fata mulțimii alaturi de Harry și Meghan

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Experții regali susțin că acesta este un moment de cotitura pentru relația dintre Ducii de Sussex și Prinții de Wales care au fost la cuțite din cauza seriilor de dezvăluiri făcute de Harry și Meghan. Ducii de Sussex nu aveau niciun plan în a se întâlni cu William și Kate desi locuiesc foarte aproape de ei. Însă, ambii nepoți ai Reginei Elisabeta a II a au fugit spre Balmoral în momentul în care starea Reginei s-a deteriorat.

Potrivit publicației The Times, cei patru au întârziat apariția în public din cauza negocierilor care au durat peste 45 de minute. 

Meghan si Harry nu aveau de gand sa se intalneasca cu William si Kate

Copiii Regelui Charles III, William și Harry au apărut împreună pe porțile Castelului Windsor la brațul soțiilor lor, Kate și Meghan. Cei patru au pus disensiunile deoparte într-un astfel de moment crucial.

Citeste si: Regina Elisabeta a II a a fost singura persoană din Anglia căreia i s-a permis să conducă fară permis. 10 lucruri neobișnuite pe care nu le știai despre monarhul britanic

Cei doi frate au părut destul de apropiați și în drum spre porțile Castelului au vorbit tot timpul în timp ce soțiile lor au stat în extremități fiind foarte îngândurate.

Mai mult decât atât, se pare că mulțimea strânsă în fata Castelului Windsor a fost extrem de încântată la vederea celor patru împreună. Nimeni nu se așteptă la o astfel de apariție.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.