Regele Charles oferă noi detalii despre starea sa de sănătate: „Nu sunt prea rău” Regele a transmis un mesaj emoționant familiilor îndurerate din Southport, la trei săptămâni după ce 3 fetițe au fost ucise

Autor: Laura Macovei

Regele Charles oferă noi detalii despre starea sa de sănătate în timpul unei vizite în Southport

Sursa: Profimedia

Regele Charles a fost surprins miercuri în Southport, unde i-a întâlnit pe supraviețuitorii și familiile celor afectați de atacul cu cuțitul de acolo, în urma căruia trei fetițe au murit.

În timpul vizitei sale, Regele Charles a oferit noi detalii despre starea sa de sănătate, în timp ce a vorbit cu localnicii înlăcrimați din Southport.

Citește și: Prima apariție publică a lui Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Unde a fost surprinsă Prințesa de Wales

Regele Charles oferă noi detalii despre starea sa de sănătate

Regele a fost fotografiat lângă omagiile florale și cadourile așezate afară, în memoria victimelor care au fost ucise în atacul de luna trecută.

Sute de oameni s-au adunat să-l întâmpine pe Charles, care urmează un tratament pentru cancer, iar el a fost întâmpinat de urări și aplauze din partea mulțimii.

În timpul vizitei sale în orașul Merseyside, regele a ținut și o întâlnire privată cu supraviețuitorii atacului, împreună cu familiile acestora, dar înainte și-a făcut timp să-i salute pe unii dintre cei care s-au adunat în fața primăriei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

S-a oprit pentru a strânge mâna unor membri ai publicului, inclusiv a localnicului Linsey Hislop, în vârstă de 43 de ani, care l-a întrebat despre sănătatea lui și cum se simțea în urma tratamentului împotriva cancerului.

„Nu sunt prea rău”, a răspuns Regele, potrivit mirror.co.uk.

Atacul din Southport, „cu adevărat îngrozitor”

Înainte de sosirea sa la Southport, Palatul Buckingham a spus că vizita Regelui este o dovadă a „sprijinului său continuu” pentru cei implicați în atacul brutal de luna trecută. Mai târziu astăzi, Charles va adăuga și mulțumirile sale personale personalului curajos din prima linie de urgență din regiune pentru munca lor continuă în serviciul localnicilor, întâlnind reprezentanți ai serviciilor de urgență din Merseyside și ai grupurilor comunitare locale la stația de

pompieri comunitară Southport.

Citește și: El este Abdullah, eroul care l-a imobilizat pe atacatorul român, după ce a înjunghiat o fetiță, în Londra: „Am sărit pe el și l-am apucat de mână”

De asemenea, se va întâlni mâine cu familiile îndoliate din Southport din Londra. În ziua în care s-a desfășurat groaza, Palatul Buckingham a lansat o declarație în numele regelui în care a etichetat incidentul drept „atac cu adevărat îngrozitor”.

 


Robert și Giuly se mențin fermi pe poziții și nu renunță la planul de a pleca împreună acasă, întrucât nu pot trece peste posibilul scenariu în care Patrick ar fi avut o relație cu Bianca Giurcă în afara „Casei iubirii”.