Regele Cioaba vrea sa ii invete pe francezi cultura tiganeasca

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 aug 2021, 04:10

Se fac 11 ani de cand Romania a batut prima data la portile Europei si a cerut sa intre.

Gazdele ne au primit si au asteptat sa mai si plecam, dar n a fost asa unii dintre noi s au adaptat atat de bine incat nu s-au mai dat dusi.

Cu buzunarele pline de euro, cu dans si voie buna, asa se intorc romii de sub piciorul turnului Eiffel. Daca urmasii lui Voltaire nu mai stiu cum sa scape de musafirii care stau cu mana intinsa la colt de strada, romii spun ca aici le-a pus Dumnezeu mana in cap.

In zadar au incercat autoritatile sa rezolva problema celor peste zece mii de romi mutati recent in Franta. Nimic nu i a intors si nu le a scos de la inima Parisul. Dar acum insusi regele se ocupa de soarta lor.

Ati auzit bine,regele vrea sa ii vada pe francezi in jurul cazanelor de tuica manancand cu lingura de lemn..si daca se poate sa treaca si la un dans din buric, toata lumea ar fi fericita.

Incoronatul Cioaba recunoaste ca limba nu l va ajuta la paris si ca nu i ar strica macar cateva lectii de franceza predate de conationalii sai care parlesc pe frantuza mai ceva ca fetele de la pension...

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

Din fotoliul sau aurit de la masa cu mileu pe care troneaza steagul Europei, regele se baga si in geopolitica, mai bine

zis in spatiul Schengen.

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.