Regele Daniel a transformat palatul regelui Cioaba in casa memoriala!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 oct 2020, 14:55

O fi mostenit titlul de rege, dar nu-si poate uita inaintasul! Asa ca, in amintirea tatalui sau, Daniel Cioaba ia o masura hotarata.

Este rege in palatul tatalui, dar, parca ceva ii lipseste. Casa parinteasca parca nu mai are acelasi farmec ca odinioara, pe cand traia Florin Cioaba! Asa simte Regele Daniel:

„In acest salon  a fost chiar si domnul presedinte Traian Basescu”, isi lauda  regele palatul. Cand nu primea vizite importante, Regele Cioaba se relaxa in coltul lui preferat: „venea aici, la acvariu, si  dadea de mancare la pesti si ii privea  cum se plimba”, isi aminteste actualul rege.

Momentele petrecute la acvariu il relaxau total. Secretul? Doar regretatul rege Cioaba il stia. Ii este drag palatul de la Sibiu, dar, nu se poate obisnui cu absenta tatalui sau asa ca nu petrece mult timp acolo. Tristeta il coplesteste de fiecare data. Piesele de arta, candelabrele sunt la locul lor, dar a disparut omul care stia povestea fiecarui lucru in parte, Regele Cioaba! Acum au ramas doar amintirile si pozele raspandite in fiecare coltisor al casei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Regele Cioaba a batut lumea in lung si lat. De fiecare data cand se intoarcea din calatoriile sale, aducea cate un obiect care sa-i  completeze colectia de antichitati! Regele Cioaba avea mereu casa plina de oameni dragi! Ii placea sa se joace cu nepoteii lui. Cum Regele Cioaba nu mai poate deschide usa palatului, fiul sau, Regele Daniel, s-a gandit sa transforme Palatul de la Sibiu in casa memoriala.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.