Regii online-ului, in prima editie a emisiunii “Deschis la distractie!”

Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 20:27

Sambata, 3 octombrie, Kanal D este “Deschis la distratie”, cu o noua emisiune care se va difuza incepand cu ora 11:30.

Emisiunea, realizata si prezentata cu energie si umor de Vlad Baba, prinde contur in jurul unor vedete provocate la o serie de probe si cuprinde interviuri, concursuri, retete si sfaturi culinare, momente umoristice

Invitati din prima editie “Deschis la distractie” sunt “regii online-ului”, trupa de parodie “Noaptea tarziu”,  cei care au reusit sa se faca remarcati si apreciati de peste sapte milioane de fani pe canelele media online.

„Veseli, haiosi si mereu pusi pe glume, acesti baieti de la, ce au milioane de vizualizari pe Youtube, vor fi supusi la probe haioase si vor demonstra ca, indiferent cat de celebru esti, nu este o rusine sa muncesti! Ei se vor duela in premiera cu cea mai tanara trupa de parodie din Romania, (formata numai din copii) si vor povesti cum te poti afirma in mediul online ”,

a spus Vlad Baba.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati o emisiune plina de umor si buna dispozitie, maine, de la 11:30, la Kanal D!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.