Regina Camilla, apariție publică fără Regele Charles! Cum a fost surprinsă la deschiderea unui nou centru de tratament împotriva cancerului

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 04 sep 2024, 11:11

Regina Camilla în timpul unei vizite pentru deschiderea unui nou centru de cancer la Royal United Hospital din Bath, Regatul Unit

Sursa: Profimedia

Regina Camilla a fost surprinsă în timpul unei vizite la deschiderea unui nou centru pentru tratarea cancerului, la Royal United Hospital din Bath, Regatul Unit.

Regina Camilla a vizitat marți, 3 septembrie, Bath și Wiltshire, Marea Britanie, fără Regele Charles, care urmează în prezent un tratament împotriva cancerului.

Citește și: Regele Charles oferă noi detalii despre starea sa de sănătate: „Nu sunt prea rău” Regele a transmis un mesaj emoționant familiilor îndurerate din Southport, la trei săptămâni după ce 3 fetițe au fost ucise

Cum a fost surprinsă regina Camilla la deschiderea unui nou centru pentru tratarea cancerului

Regina Camilla a ajuns marți la Bath, la deschiderea unui nou centru oficial de tratare a cancerului.

Casa regală britanică este interesată din ce în ce mai mult de extinderea soluțiilor în ceea ce privește tratarea acestei boli, mai ales că trei membri ai familiei regale se confruntă cu acest diagnostic: Regele Charles, Prințesa Kate și Ducesa Sarah Ferguson sunt diagnosticați de câteva luni cu cancer.

Regina Camilla s-a afișat într-o ținută de toamnă, o rochie cu mâneci trei sferturi, de culoare predominant verde, cu imprimeu floral și puțin mai lungă de genunchi. Regina și-a încărcat bateriile în vacanța de vară și revine la îndatoririle sale regale, de data aceasta fără Regele Charles.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”

Camilla, în vârstă de 77 de ani, a inaugurat oficial noul Dyson Cancer Center de la Royal United Hospitals (RUH) Bath NHS Foundation Trust.

EÎn timpul vizitei sale, Regina s-a întâlnit cu un număr de pacienți care primesc tratament la centru.

Camilla dezvăluie detalii despre starea de sănătate a Regelui Charles

În vizita sa oficială, Regina Camilla a fost întrebată și cum se descurcă soțul ei, Regele Charles.

Citește și: Kate Middleton, prima apariție publică de când a fost diagnosticată cu cancer! Prințesa de Wales a participat la o paradă

Camilla a oferit câteva informații, însă a fost reținută. 

„Se simte foarte bine, mulțumim,” a spus aceasta, potrivit okmagazine.

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer în timpul unei intervenții la care a fost supus în spital la sfârșitul lunii ianuarie din cauza măririi prostatei.