Regina Elisabeta a II-a are mari probleme de sănătate! Motivul pentru care nu va mai participa la evenimentul public pe care îl avea în program duminică

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 15 nov 2021, 22:25

Regina Elisabeta a II-a are probleme grave de sănătate

Sursa: PixaBay

Din cauza unor probleme grave de sănătate, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va mai participa la evenimentul “Remembrance Sunday” (n.r. în traducere: Duminica pomenirii) desfășurat duminică, în centrul Londrei.

Conform unui comunicat de la Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a II-a a hotărât să nu participe la eveniment, după ce a suferit o entorsă la spate.

„Majestatea sa este dezamăgită că ratează comemorarea", spune comunicatul oficial.

Ce este „Remembrance Sunday”, evenimentul la care nu va mai participa Regina Elisabeta a II-a

„Remembrance Sunday” este un eveniment organizat în Regatul Unit pentru a comemora contribuția militarilor și civililor din Regatul Unit și fostele teritorii britanice în cele două războaie mondiale și în conflictele care au urmat după.

În decursul zilei de joi, oficialii Palatului Regal confirmaseră că majestatea sa, în vârstă de 95 de ani, s-a odihnit suficient pentru a participa la ceremonia comemorativă, dar, din păcate, entorsa de spate a obligat-o să anuleze participarea la eveniment.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kate Middleton, gest surprinzător la înmormântarea prințului Philip! Ce mesaj a vrut să-i transmită Reginei Elisabeta

Medicii i-au recomandat Reginei Elisabeta a II-a să se odihnească pentru cel puțin două săptămâni

Acum două săptămâni, medicii îi recomandau alteței Marii Britanii să se odihnească pentru cel puțin două săptămâni.

Citeste si: Este prima oară când se întâmplă acest lucru! Regina Elisabeta a II-a se va retrage din viața publică timp de mai multe luni. Care este motivul?

Potrivit declarațiilor oficiale, regina a fost internată o noapte în spital pentru „investigații preliminare".
Suverana și-a anulat, atunci, vizita în Irlanda de Nord, ținând cont de sfaturile medicilor, care i-au recomandat să se odihnească.

Înainte de internarea din octombrie, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată în spital în anul 2013, după ce a avut simptome de gastroenterită. Ea și-a mai anulat, atunci, o vizită la Roma.