Regina Elisabeta a II a, lectie de stil, rafinament si eleganta la jubileul de diamant! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 oct 2020, 02:35

Regina Elisabeta aII-a si-a facut aparitia intr-o somptuoasa barja regala vopsita în culorile rosu si auriu. Imbracata intr-o tinuta creata de designerul ei oficial, Angela Kelly, suverana a stralucit.

 Haina alba pe care a purtat-o a fost decorata cu strasuri de culoarea fildesului si cristale Swarovski, pentru a reflecta apa Tamisei iar penele de la palarie au fost pictate manual, la Palatul Buckingham.

Printul Charles pare cel mai absorbit de piesa interpretata de orchestra, bate ritmul cu bastonul si mai ca ar invita-o pe sotia sa Camilla Ducesa de Cornwald la dans.

Pusi pe distractie au fost si miile de englezi si turisti sositi din intrega lume pe malurile Tamisei pentru a admira cea mai spectaculoasa parada nautica din ultimul timp.
Au cantat si au dansat in cinstea suveranei, in ciuda ploii si a frigului de afara.

De pe ambarcatiunea regala au transmis salutari si printul William impreuna cu sotia sa frumoasa ducesa de Cambridge care a imbracat, de data aceasta, o rochie rosie extrem de eleganta creata de Sarah Barton. La finalul paradei nautice, la care au participat o mie de ambarcatiuni din intreaga lume, cerul a fost luminat de un extraordinar foc de artificii. 


Dupa ce spectacolul nautic s-a incheiat, regina impreuna cu ceilalti membrii ai familiei regale au coborat rand pe rand de pe ambarcatiunea fastuoasa. Si cum ploaia nu s-a oprit niciun moment, regina a avut nevoie de umbrela pe care, spre surprinderea tuturor si-a tinut-o singura.

Jubileul de diamant al reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii marcheaza 60 de ani de la urcarea sa pe tron.
Regina a implinit de curand 86 de ani si este casatorita din 1947 cu printul Filip care i-a fost alaturi mereu, si la bine si rau. Cei doi au impreuna patru copii iar printul Charles este primul in ordinea succesiuni la tron. 

Sarbatoare continua, astazi, cand 10.000 de persoane sunt asteptate la un picnic in gradinile Palatului Buckingham, dupa care va urma un concert sustinut de Elton John, Paul Mc Cartney si Kylie Minogue iar, maine, va avea loc o mesa la Catedrala Saint Paul, urmata de o receptie la Parlament.