”Regina întunericului” se va ocupa de înmormântarea Mioarei Roman. Cum a presimțit Oana Roman moartea mamei sale

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 feb 2024, 11:00

Oana Roman a apelat la ”Regina întunericului” pentru înmormântarea Mioarei Roman

Sursa: Instagram/ Captură video

Vestea că Mioara Roman s-a stins din viață a căzut ca un fulger peste familie și apropiați. În ciuda șocului suferit, Oana Roman ar fi pus la punct toate detaliile legate de înmormântarea mamei sale cu ceva timp în urmă.

Mioara Roman s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Aceasta ar fi murit în somn, în timp ce se afla în azilul de la Snagov. Una dintre fiicele Mioarei Roman, Oana Roman, se afla în Egipt în momentul în care mama ei și-a dat ultima suflare, însă detaliile înmormântării ar fi fost stabilite încă din luna decembrie a anului trecut.

Oana Roman ar fi presimțit că această zi se apropie

Cu tristețe, în noaptea de 22 spre 23 februarie, Mioara Roman s-a stins din viață la azilul în care a petrecut ultima parte a existenței sale. Oana Roman, fiica regretatei Mioara Roman, a primit vestea tragică în timpul șederii sale în Egipt, alături de fiica sa Isabela. Fără a sta pe gânduri, Oana a luat imediat primul avion spre casă, unde o așteaptă sora sa și întreaga familie pentru a face față împreună momentului dificil.

Chiar dacă Oana Roman încă nu a ajuns în țară, detaliile privind înmormântarea mamei sale au fost deja stabilite cu grijă. Familia a încredințat această responsabilitate Gabrielei Lucuțar, cunoscută sub numele de "Regina Întunericului", o profesionistă în domeniul serviciilor funerare și o apropiată de lungă durată a familiei. Gabriela Lucuțar nu are o relație apropiată doar cu Oana Roman, ci și cu Anamaria Prodan, cele două colaborând la cunoscuta firmă de pompe funebre.

Citește și: „Pentru cei care vor dori să vină să își ia rămas bun”. Când și unde va fi înmormântată Mioara Roman. Oana Roman a oferit ultimele detalii în legătură cu decesul mamei sale

Aparent, Oana Roman ar fi presimțit sfârșitul mamei sale, luând în calcul vârsta, dar și problemele de sănătate cu care Mioara Roman s-a confruntat în ultima perioadă.

Vedeta ar fi planificat deja aspectele legate de ceremonie încă din luna decembrie a anului trecut, demonstrând o pregătire și o hotărâre admirabilă în fața acestei pierderi dureroase, potrivit click.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

„Am vorbit cu Oana, este deja pe drum. A luat primul avion de urgență din Egipt și se întoarce acasă”, a dezvăluit Gabriela Lucuțar, potrivit sursei menționate anterior.

Primele declarații făcute de Catinca Roman după moartea mamei sale

Catinca Roman a ales să împărtășească doar câteva cuvinte rezervate în urma pierderii mamei sale, fără a intra în detalii prea personale.

Într-o declarație emoționantă, ea și-a exprimat recunoștința către cei care au fost alături de familia ei în aceste momente dificile. În ciuda durerii, Catinca a subliniat importanța susținerii primite și a transmis un simplu "mulțumesc" către cei care au fost alături de ea și de Oana în această perioadă.

„Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe)! O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată  ”, a dezvăluit Catinca Roman, potrivit  Click!

Citește și: El a fost primul bărbat din viața Mioarei Roman! „A fost o poveste de dragoste foarte frumoasă” Cine este, de fapt, tatăl Catincăi

La vârsta de 83 de ani, Mioara Roman s-a stins din viață în mod neașteptat, după o îndelungată bătălie cu multiple probleme de sănătate, care a necesitat îngrijire continuă într-un centru de recuperare din Snagov. Fosta soție a lui Petre Roman a plecat din această lume în timpul somnului, în noaptea de joi spre vineri, lăsând în urmă o viață bogată și o amprentă puternică în societate. Chiar dacă a fost supusă eforturilor de resuscitare, Mioara Roman nu a mai răspuns, marcând astfel sfârșitul unei povești de viață pline de momente notabile și provocări depășite cu demnitate.