REGLARE de conturi intre clanuri in centrul Capitalei. S-au batut cu sabii si bate!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:20

Razboi cu sabii si bate, ziua in amiaza mare! S-a intamplat chiar in centrul capitalei, unde un clan a incercat sa-si regleze conturile cu o familie rivala!

Iata de la ce a pornit scandalul si unde s-a putut ajunge! Politistii Sectiei 9 au fost cei care au raspuns apelului de urgenta. Insa, mare le-a fost mirarea cand au ajuns la fata locului: „ I-au somat pe acestia sa-si inceteze activitatea, nu s-au conformat au fost nevoiti sat raga doua focuri de arma de avertisment in plan vertical, insa tot nu si-au incetat activitatea ”.

Mai mult de atat, unul dintre scandalagii s-a repezit la echipajul de politie cu o sabie: „ Motiv pentru care acesta a fost nevoit sa traga catre acesta un

foc de arma ranindu-l undeva in zona piciorului ”. Glontul nu l-a oprit. Ranitul a fugit cu o masina, insa drumul i-a fost scurtat de politisti. Conflictul intre cele doua familii vecine dureaza de mai multa vreme: „ Non stop ne ameninta ca ne taie ca ne bate ca ne omoara ”. Dupa tot scandalul, 3 persoane au avut nevoie de ingrijiri la spital, in timp ce altii raspund in fata anchetatorilor.


##VIDEO115627##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 

 

Taguri: