„Regretă, n-a vrut s-o omoare!”. Autoarea crimei de la Mangalia a fost vizitată de mama ei

Author: Bianca Vidoi

Autoarea crimei de la Mangalia a fost vizitată de mama ei

Sursa: Unsplash

Crima oribilă ce a avut loc în Mangalia a șocat o țară întreagă, iar suspecta principală în acest caz a fost vizitată în arest de către mama ei.

Loredana este principala suspectă în crima ce a avut loc în Mangalia, iar la doar 18 ani, aceasta se află în arest pentru fapta ei, fiind plină de regrete și în stare de șoc, detalii pe care le-a împărtășit atât cu anchetatorii, cât și cu mama ei.

Citește și: Mărturia unui tânăr care suține că ar fi fost împreună cu Alina: „Mi-am cumpărat mie o verighetă, ei o verighetă”. Mărturisirile șocante ale tânărului

Autoarea crimei de la Mangalia a fost vizitată de mama ei

Loredana este considerată principala suspectă în cazul șocant al crimei ce a avut loc pe litoral, iar aceasta este în arest în centrul de detenție din Constanța. După trei zile de la crima ce a fost descoperită în Mangalia, mama fetei a putut să o viziteze pe fiica ei în detenție, iar aceasta spune că regretă tot ceea ce s-a întâmplat. 

"- În cuvintele mele: aș spune că-i terminată! Regretă, n-a vrut s-o omoare! E rău acum, regretă.

- Când ați văzut-o?

- Marți!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

- Săptămâna asta mai mergeți la ea?

- Nu, nu, nu. Nu, pentru că de unde atâția bani să mă duc așa?! Doamne ferește! Și-așa am împrumutat ca să mă duc la dânsa", a mărturisit mama Loredanei, relatează stirilekanald.ro

Fata care este suspectată pentru decesul Alinei a fost pusă în arest preventiv în Constanța, acolo unde aceasta împarte celula cu mai multe persoane. Aceasta așteaptă să aibă loc expertiza psihiatrică, după care dosarul poate fi trimis în instanță. Anchetatorii au descoperit că fetele lucrau 7 zile pe săptămână, nu 5, cum scria în contract, iar deși nu au existat probe pentru această acuzație, inspectorii au oferit o amendă pentru că minorele lucrau pe timp de noapte.

Citește și: Câți bani câștigau fata care și-a găsit sfârșitul în Mangalia și agresoarea ei. Acestea erau cameriste la un hotel din Saturn

Alina a decedat din cauza unei înjunghieri în zona cervicală

Loredana a recunoscut fapta pe care a săvârșit-o deoarece a văzut în filme că persoanele ce spun ceea ce s-a întâmplat primesc o sentință mai redusă. Aceasta le-a oferit anchetatorilor o poveste detaliată despre prietenia dintre cele două fete, dar și ceea ce a dus la uciderea Alinei. Motivul pentru care Loredana i-ar fi luat viața Alinei ar fi fost o ceartă, moment în care Loredana și-a pierdut cumpătul și a ucis-o pe fată.

„În seară zilei de 05.08.2023, am mai avut nişte discuții contradictorii cu Elena legate de plecarea ei acasă, întrucât știam că vrea să plece din hotel. În camera noastră aveam un cuțit de bucătărie pentru a-l folosi la prepararea hranei. Într-un moment de furie, întrucât Elena îmi răspundea evaziv, am început să tremur, am luat cuțitul care era pe un raft şi inițial am ezitat însă după aceea am înjunghiat-o în gât. Menționez că Elena nu dormea, însă stătea intinsă în pat cu ochii închiși și față către perete. Menționez că eu nu am vrut să o omor, însă am avut un moment în care mi-am pierdut firea și am săvârșit această faptă. După ce am înjunghiat-o Elenei li curgea sânge din gură şi din rana făcută cu cuțitul horcăia, motiv pentru care am încercat să îi pun mână la gură să nu se audă în celelalte camere. A durat aproximativ o jumătate de oră până a decedat timp în care m-a zgâriat pe mâna și pe gât şi chiar și pe spate", adaugă tânăra de 18 ani, relatează hotnews.ro.

Citește și: Substanțele interzise, unul dintre factorii care au dus la oribila crimă din Mangalia? „Au un efect devastator asupra creierului”