Regretă Victor Slav că a fost împreună cu Bianca Drăgușanu? „Toate lucrurile așa au trebuit să se întâmple”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 nov 2022, 10:20

Regretă Victor Slav că a fost împreună cu Bianca Drăgușanu? „Toate lucrurile așa au trebuit să se întâmple”

Sursa: Captură YouTube

Victor Slav, una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune și un manechin foarte apreciat, a răspuns la provocarea „Detectorul de minciuni”, o emisiune lansată pe canalul de YouTube „theXclusive”

Victor Slav, cunoscut pentru rolul lui în televiziune și, mai nou, pentru faptul că a fost înlocuitorul prezentatoarei Ilinca Vandici în emisiunea fenomen de modă „Bravo, ai stil”, difuzată pe Kanal D, a acceptat să ia parte la provocarea „Detectorul de minciuni”, o emisiune care scoate la iveală răspunsurile pe care mulți și-ar dori să le audă, emisiune difuzată pe canalul de YouTube „theXclusive”.

Îi pare sau nu rău lui Victor Slav că a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au format un cublu foarte autohton și îndrăgit de showbiz-ul românesc. Cei doi au fost și căsătoriți, dar nu pentru mult timp, ci doar pentru un an, în perioada 2013-2014, și deși căsnicia lor a fost de scurtă durată, din fructul iubirii lor a rezultat o fetiță minunată, micuța Sofia.

Întrebat de Oana Radu dacă regretă că a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, râvnitul prezentator a răspuns scurt, fără a da prea multe detalii.

Citeste si: Bella a detronat-o pe Ruxi în Gala specială Bravo, ai stil! Celebrities. Cine se află, de fapt, în fruntea clasamentului pe toată săptămâna

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Nu regret nimic din ce am făcut în viața asta și toate lucrurile așa au trebuit să se întâmple. Sunt sigur de asta, și nu am regrete în viață până în momentul de față și sper să nu am nici de acum încolo.”, a mărturisit Victor Slav.

Victor Slav a fost un bărbat infidel în relațiile lui: „Dacă ai făcut ceva, ți-o asumi până la capăt”

Pentru că multă lume s-a întrebat dacă Victor Slav este un bărbat fidel, având în vedere că este râvnit de foarte multe domnișoare, Oana Radu a reușit să afle și acest aspect din viața prezentatorului TV.

Citeste si: Sâmbătă seara, de la 20:00, Marea Finala “Bravo, ai stil! Celebrities”!

„Da. Am fost și înșelat.

Am 41 de ani, am trecut prin multe(...) Nu sunt genul (n.r.: să înșele). Dacă treaba merge, nu. Chiar nu sunt genul. Dar tot ca înșelat se pune pentru că, în mod normal, ar fi trebuit să pui punct și după să faci ce vrei. Au fost și relații în care nu am trădat și am avut și partenere care nu m-au înșelat(...) 99% Nu am fost prins.
Dar am avut și o discuție, și atunci am recunoscut. Dacă ai coloană vertebrală și ai făcut ceva, până la urmă ți-o asumi până la capăt. De fiecare dată când nu am spus, n-am spus ca să nu rănesc, și de obicei după ce s-a întâmplat, s-a și terminat relația pentru că, repet, relația aia oricum drena în direcția respectivă”
, a răspuns Victor Slav, atunci când a fost întrebat dacă a înșelat vreodată.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?