REGRETE. Prezentatoarea care s-a dat drept Regina Marii Britanii, NU ISI POATE REVENI DIN SOC GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 03 nov 2020, 10:00

S-a dat drept Regina Marii Britanii, iar acum suporta consecintele!

Mel Grieg, in varsta de 30 de ani, si Michael Christian, 25 de ani, ambii prezentatori ai unei emisiuni radio din Australia regreta nespus ca farsa pusa la cale de ei a avut consecince nefaste. In timp ce printesa Kate Middleton se afla in spital, Mel si Michael au sunat si s-au dat drept Regina Marii Britanii si Printul Charles. Asistenta Jacintha Saldanha i-a crezut si le-a oferit informatii despre starea de sanatate a ducesei.
Dupa ce au facut publica conversatia, reprezentantii spitalul si-au cerut scuze si au anuntat revizuirea protocolului privind accesul la informatii prin intermediul apelurilor telefonice.

Doua zile mai tarziu dupa acest incindent, asistenta Jacintha Saldanha, mama a doi copii, a fost gasita moarta, iar cauza decesului se pare ca este sinucidere. Dupa aceasta tragica veste, conducerea postului a anulat emisiunea care a difuzat celebra farsa si i-a concediat pe prezentatori.
Mel Grieg si Michael Christian au aparut la cateva posturi TV din Australia unde si-au exprimat regretul pentru cele intamplate.

Ambii au declarat ca nu si-au inchipuit ca farsa lor va avea consecinte tragice. “ Ne pare foarte rau daca suntem implicati intr-un fel in moartea asistentei! Nu am putut prevedea ce avea sa se intample dupa difuzarea radio a farsei ”, a spus printre lacrimi Mel Grieg.
Prezentatoarea a adaugat ca inca nu isi poate reveni din soc. Vestea ca asistenta cu care a vorbit la telefon s-a sinucis, a zdruncinat-o. Cei doi au adaugat ca sunt constienti de faptul ca vor avea de infruntat dispretul opniei publice, mai ales ca au primit deja amenintari cu moartea.

Mel Grieg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/1-6a9e175d766e19b05f76dbdeb22ba1f0.jpg
Mel Grieg si Michael Christian
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/2-b348d95123679913e1575ceb8682d3db.jpg
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/4-db7632ce1b0d9d461333bd804b167596.jpg
Sursa foto: dailymail.co.uk