Regula de la care Simona Pătruleasa nu se abate când vine vorba de educația fiicei sale: „Țin la respectarea regulilor specifice vârstei ei”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 22 mai 2023, 16:55

Simona Pătruleasa și fiica ei

Sursa: Instagram Simona Pătruleasa

În spatele luminilor reflectoarelor, Simona Pătruleasa se confruntă cu aceleași provocări ca orice alt părinte.

Cunoscuta vedetă de la Kanal D nu adoptă reguli stricte sau rigide și nu este adeptă a perfecționismului în relația cu copilul său. 

Regula de la care Simona Pătruleasa nu se abate când vine vorba de educația fiicei sale

Prezentatoarea Știrilor Kanal D nu ezită să acționeze conform intuiției sale și să-și recunoască greșelile atunci când este necesar.

„Ingrid ar spune că sunt foarte strictă și severă, Sabin (n.r. soțul Simonei Pătruleasa și tatăl lui Ingrid) spune că nu îi refuz nimic. Eu aș spune că mă pliez pe situații, mă manifest în funcție de context, nu sunt constant permisivă sau severă. Țin la respectarea regulilor specifice vârstei ei, dar ne mai și abatem de la ele. Nu încerc să fac lucruri ca mamă doar pentru că sunt la modă, pentru că le recomandă parentingul modern.

Citește și: Simona Pătruleasa este o mamă exigentă. Cum se poartă aceasta cu fiica ei și ce lecții importante de viață o învață

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Fac lucrurile așa cum simt, probabil că și greșesc de multe ori, dar din greșeli învățăm. Nu cred că există o rețetă a succesului când vorbim despre relația părinte-copil, pentru că nu există nici părinți, nici copii perfecți” a

spus Simona Pătruleasa, pentru kanald.ro.

Fiica Simonei Pătruleasa beneficiază de acces la tehnologie și internet, dar sub atenta supraveghere a tatălui său, la fel ca orice copil de vârsta ei.

Citește și: Cea mai mare provocare din viața Simonei Pătruleasa. „Toți medicii îmi spuneau că acest lucru este imposibil”| EXCLUSIV

„Sabin este cel care monitorizează conturile pe care le urmărește Ingrid, el este atent la ce tip de conținut publică acestea, eu mai puțin.

Nu putem să ne ținem copiii sub un glob de sticlă de la o anumită vârstă, însă trebuie să îi supraveghem, să învețe că există limite în tot și toate”, a mai spus Simona Pătruleasa. 

Ce își dorește să facă Ingrid când crește mare

Ingrid, fiica Simonei Pătruleasa, este o copilă frumoasă și încântătoare, cu o personalitate puternică. Chiar dacă nu a atins încă vârsta de 12 ani, ea explorează cu seriozitate mai multe opțiuni în privința carierei pe care și-ar dori să o urmeze în viitor.

„Este la vârsta la care e indecisă. Acum o vreme spunea că vrea să se facă arhitect, designer de interior. Nu știu încă ce își dorește. Eu aș fi spus că i se potrivește o carieră artistică, fiind pasionată de pictură, dar vom vedea ce va decide, mai are timp să exploreze. Mi-aș dori să lucreze într-un domeniu mai relaxat, boem, frumos”, a mărturisit Simona Pătruleasa, în exclusivitate pentru Kanal D.