„Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 aug 2023, 18:00

Cum a decurs petrecerea de nuntă a Mariei Constantin. Motivul pentru care nu a avut dansul mirilor: „Nu ne stă bine”

Sursa: Facebook/Maria Constantin

Maria Constantin și Robert Stoica au spus „DA” în fața lui Dumnezeu, dar și în fața ofițerului de stare civilă. Momentele frumoase s-au petrecut la data de 25 iulie 2023, dar ce i-a surprins pe fani a fost faptul că cei doi nu au avut parte de dansul mirilor.

Maria Constantin și Robert Stoica au spus „Da” și au avut parte, după cununia civilă și cea religioasă, de cele mai frumoase momente alături de cei 250 de invitați. Aceștia au făcut petrecerea într-o grădină dintr-un centru de evenimente de lângă București.  „Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei 

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit

Mai multe lucruri i-au surprins pe urmăritorii celor doi, dar și pe invitați. Un lucru atipic a fost dress code-ul ales și anume albul. Cu toate acestea, mireasa nu și-a făcut nicio problemă, deoarece a reușit să iasă în evidență prin ținuta superbă pe care a purtat-o la petrecerea de nuntă. 

Citește și: „Vreau să împărtășesc cu voi”. Ce a pățit Maria Constantin, după ce a aflat că este însărcinată. Vestea dată la scurt timp după nuntă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Invitatul mult așteptat a fost chiar Adrian Minune, dar și alți numeroși colegi ai artistei, pe lângă familie, bineînțeles, dar și prieteni de-ai cuplului proaspăt căsătorit. Nașii au fost Krystiana și soțul ei, iar printre invitați s-au aflat Codruța și Valentin Sanfira, Mihai Mitoșeru, Vica Blochina, Kamara și multe alte vedete.

Motivul pentru care Maria Constantin nu a avut dansul mirilor

Un alt lucru care a fost de-a dreptul șocant a fost lipsa dansului mirilor, însă mireasa a venit imediat cu o justificare, adăugând că își dorește ca la nunta ei să se simtă bine, să nu cânte și să nu danseze ceva la care nu se pricepe nici ea și nici Robert, soțul ei. 

Citește și: „Nu o luăm ca pe o nuntă'' Nimeni din showbiz nu a mai făcut așa ceva! Maria Constantin și Robert Stoica, decizie incredibilă după ce s-au căsătorit!

„Nu este atipic, dar consider că noi nu suntem dansatori și atunci de ce să ne dăm în stambă dacă nu ne stă bine? Nu e stilul meu, eu fac ceea ce simt. Va fi un dans, dar toată lumea va dansa atunci. Va fi un dans normal”, a spus aceasta, potrivit WOWNews.