Regulile de aur ale Adelinei pentru a a arata mereu bine!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:24

Adelina Pestritu a dezvaluit secretele care o ajuta sa fie mereu frumoasa si in forma.

Ea a marturisit pentru Pro TV Magazin ca cele trei reguli de aur ale ei sunt: "Mancati sanatos, faceti mult sport, si fiti fericiti!"."Zilnic, primesc complimente din partea fanilor. Primesc si apreciez un compliment cu drag atunci cand persoana care ma complimenteaza ma cunoaste; cel mai frumos compliment pe care l-am primit a fost acela cand cineva mi-a spus cineva: ”Esti femeia visurilor mele!”

Vedeta a dezvaluit ca prima data a inceput sa sa machieze in copilarie.

"Foloseam rujurile mamei mele, le stricam, mai exact. La un moment dat s-a prins ca ii foloseam trusa de make-up si le ascundea de mine, ajungandu-se sa imi spuna ca rujurile sunt facute din untura de caine, in speranta ca nu le voi mai folosi", a spus ea.

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16735929/1/media-138044243690515800.jpg
Adelina a dezvaluit si care este ritualul ei de frumusete: "Inlatur de fiecare data machiajul, folosesc lotiune tonica, folosesc crema hidratanta si fac mereu dusuri reci.

Sunt dependenta de crema hidratanta".
( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”