Relația deteriorată dintre Miley Cyrus și tatăl său. Înregistrări ascunse ale lui Billy Ray Cyrus au ieșit la iveală: „O desfrânată!”

Autor: Andrei Costanda

Relația dintre Miley Cyrus și tatăl ei, Billy Ray Cyrus, a devenit extrem de tensionată

Sursa: Profimedia

Billy Ray Cyrus se confruntă cu acuzații grave în urma unor înregistrări audio în care insultă pe fosta soție Firerose și fiica sa Miley.

Scandalul dintre Billy Ray Cyrus și Firerose, partenera sa de care se află în proces de divorț, a luat amploare recent, când au fost publicate înregistrări audio compromițătoare. Conform Daily Mail, în aceste înregistrări, cântărețul country este surprins într-o stare nervoasă, adresându-i insulte repetate fostei sale soții și fiicei sale Miley Cyrus.

Relația dintre Miley Cyrus și tatăl ei este tensionată

În timpul discuțiilor aprinse, Billy Ray a făcut comentarii jignitoare la adresa lui Miley, declarând: „Toată lumea știe că diavolita asta este o desfrânată.”

Aceste cuvinte dure explică, parțial, de ce relația dintre Miley și tatăl ei este una tensionată și de ce cei doi nu mai comunică.

Billy Ray și Firerose s-au căsătorit în octombrie anul trecut, însă au anunțat despărțirea lor în mai anul acesta, invocând diferențe ireconciliabile.

Cântărețul country, cunoscut pentru hitul său „Achy Breaky Heart”, a fost anterior căsătorit cu Tish Cyrus din 1993 până în 2023 și cu Cindy Smith din 1986 până în 1991.

Recent, Billy Ray a solicitat anularea căsătoriei cu Firerose pe baza fraudei, afirmând că a fost indus în eroare în legătură cu intențiile ei. Într-un episod din emisiunea „The Kelly Clarkson Show” de anul trecut, cuplul a povestit cum s-au cunoscut pe o stradă din Los Angeles, când Firerose ieșea de la o audiție, iar Billy Ray se plimba cu câinele său.

După 14 ani de prietenie, cei doi s-au căsătorit, dar mariajul lor a luat sfârșit foarte repede.

În înregistrările audio publicate, Billy Ray își exprimă frustrarea față de cheltuielile pe care Firerose le făcea, acuzând-o că îi risipa averea pe lucruri inutile. De asemenea, cântărețul a cerut ca Firerose să părăsească domiciliul conjugal până pe 24 mai, oferindu-i sprijin financiar pentru relocare.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Citește și: Care este țara în care oamenii sunt cei mai sănătoși. Stilul de viață și alimentația, printre elementele cheie

Citește și: Cum a reacționat mama suspectului crimei din Brăila, după ce anchetatorii au găsit în casa ei o posibilă armă a crimei: „Un briceag cu care îşi tăia..”

Billy Ray Cyrus a divorțat de soția sa mai tânără

Această situație tensionată și acuzațiile grave aruncate de ambele părți au captat atenția publicului și a presei, aducând în prim-plan dificultățile din viața personală a lui Billy Ray Cyrus. Înregistrările audio au stârnit reacții diverse, unii fani exprimându-și dezamăgirea față de comportamentul artistului, în timp ce alții încearcă să înțeleagă contextul mai larg al conflictului.

Firerose a răspuns la cererea de divorț a lui Billy Ray Cyrus, acuzându-l de abuz fizic, verbal și emoțional, și de consum de substanțe care îl făceau imprevizibil și volatil.

Firerose a mai afirmat că Billy Ray a depus cererea de divorț cu o zi înainte de operația ei de mastectomie preventivă, lăsând-o fără sprijin în acel moment critic​

Scandalul continuă să evolueze, iar publicul așteaptă noi detalii despre acest conflict, care ar putea dezvălui și mai multe aspecte necunoscute ale vieții personale a lui Billy Ray Cyrus și a relațiilor sale familiale și de cuplu.

Pentru detalii suplimentare, consultați articolul original pe Daily Mail.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.