Relația dintre Bia de la "Puterea dragostei 2" și Andy Adetu a ieșit la iveală! Iată cum au fost surprinși

Autor: R.V.

Bia, pe numele întreg Bianca Ioana Micu, în vârstă de 21 de ani se numără printre concurentele de sex feminin din noul sezon al emisiunii matrimoniale "Puterea dragostei"."

Frumoasa concurentă a intrat în casa iubirii sperând că-și va găsi jumătatea.

Citeste si: VIDEO Pumni și jigniri pe bandă rulantă! Cele mai violente momente de la "Puterea dragostei", primul sezon

Din câte se poate observa pe rețelele de socializare, Bia îl cunoaște unul dintre foștii concurenți din primul sezon al "Puterii dragostei". Este vorba despre Andy Adetu. Dacă a fost sau nu ceva intim între ei sau pur și simplu se cunosc din aceleași anturaje de prieteni, acest lucru o știu doar ei doi.

Cert este că se cunosc și că au ieșit împreună în club.

Citeste si: Cel mai frumos cadou primit de Bianca imediat după ce a câștigat primul sezon "Puterea dragostei"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iată-i pe cei doi în fața unui club:

Bia este din Breaza (Prahova), activează ca model și este studentă. Tânăra visează ca barbatul pe care îl va întâlni la “Puterea Dragostei” să fie inteligent, haios și carismatic. Își dorește sa-si gasesca jumătatea și să se căsătorească. Bia spune ca nu ar accepta niciodată ca partenerul de viață să îi interzică să țină legătura cu familia ei.  

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.