Relația dintre Bianca și Ionuț a ajuns la final? Vedeți ce se va întâmpla cu cei doi în camera roșie joi, 11 ianuarie, într-o nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”

Author: Diana Bostan
Actualizat: 11 ian 2024, 08:41

Bianca și Ionuț în ediția de joi a emisiunii ”Casa iubirii”

Sursa: Captură Kanal D - Casa iubirii

Unul dintre cele mai solide cupluri al celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii” este pe cale să se destrame. Totul cu câteva zile înainte de Marea Finală.

Cuplu invidiat de unii, dar apreciat de alții, trece prin momente de cumpănă. Ionuț a intrat special în casă pentru Bianca, însă lucrurile au luat o întorsătură neașteptată chiar înainte de marea finală a emisiunii. Vezi ce se va întâmpla mâine în ”Casa iubirii”.

Bianca și Ionuț trec prin momente de cumpănă

Cei doi îndrăgostiți au avut o discuție aprinsă în ediția de miercuri, 10 ianuarie, a emisiunii ”Casa iubirii”. Bianca și Ionuț și-au adus mai multe reproșuri, însă Ionuț a fost dispus să lase de la el pentru

ca lucrurile să fie exact ca înainte.

Citește și: Sar scântei între Bianca și Ionuț de la ”Casa iubirii”. Cum a reacționat concurentul la dansul iubitei sale cu Antoni: ”De ce a cerut o melodie romantică?”

Chiar și așa, Bianca nu pare să renunțe la supărările sale, iar în ediția de joi lucrurile o vor lua razna între cei doi iubiți. 

Ionuț: -Chiar nu vreau să te supăr astăzi.

Bianca: -Nu vreau să te supăr, nu vreau nu știu ce, dar ce vrei? Ce vrei? Că fac tot ce vrei, ce vrei?

Discuția dintre cei doi va degenera în camera roșie

Bianca și Ionuț vor merge în camera roșie, însă lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată.

Concurenții sunt surprinși de atitudinea Biancăi, pe care o aud țipând din camera roșie.  ” Mamă ce țipă Bianca. Ceva s-a întâmplat în camera roșie. Cum țipă Bianca...eu am auzit-o ”, a spus Radu.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Bianca părăsește mai repede camera roșie, semn că discuția cu Ionuț nu a aduc o îmbunătățire în relația lor.

Concurenta a revenit în casa fetelor, însă rămâne surprinsă de faptul că nu găsește pe nimeni, toate fetele fiind plecate.

Citește și: La ce ora începe și cât durează finala Casa Iubirii 2024. Cu ce sumă de bani vor pleca acasă cei doi câștigători

Bianca:- ”Hei! Casa iubirii, m-ați lăsat singură. Casa iubirii”

Află mâine, 11 ianuarie, ce au discutat Bianca și Ionuț în camera roșie, dar și dacă relația lor va continua s-au cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Nu ratați emisiunea „Casa Iubirii”, o călătorie pentru găsirea sufletului pereche. Poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la orele 10:00 si 16:30, iar sâmbătă și duminică, de la orele 16:00 și 19:00, la  Kanal D!

De asemenea, cele mai importante momente ale emisiunii pot fi vizionate pe canalul de YouTube Kanal D România, ediția integrală pe canalul de YouTube Casa Iubirii.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?