Relația dintre Călin și Orianda Donca se bazează pe un pact secret. „Au bătut palma” ca Orianda să-i fie total dedicată soțului

Autor: Diana Ghita

Călin și Orianda Donca

Sursa: Instagram

Călin Donca este un cunoscut afacerist din România. Acesta a devenit popular în mediul online dând sfaturi afaceriștilor la început de drum.

Călin Donca a fost acuzat în vederea comiterii mai multor infracțiuni, printre care se numără înșelăciunea, prin manipularea pieței de capital cu o criptomonedă falsă, și constituirea unui grup infracțional, pe care îl și coordona.

Arestul lui Călin Donca

Donca a fost reținut de către procurorii DIICOT, acum trei săptămâni. Acesta a ajuns să fie anchetat după ce autoritățile au sesizat faptul că a devenit milionar de la o vârstă fragedă, înregistrând venituri foarte mari de pe urma activităților sale, după cum arăta chiar și pe rețelele de socializare, unde se afișa cu

bolizii săi de lux.

Astfel, ofițerii de la Crimă Organizată au plecat „de la vizibilitatea si impactul uriaș pe care Donca le avea în online”,  scrie euronews.ro.

Și soția sa, Orianda Donca, este cercetată în același dosar, însă aceasta a fost pusă în libertate, întrucât, dacă ar fi fost, și ea, închisă, copiii săi și ai lui Călin ar fi rămas ai nimănui, fără a avea cine să aibă grijă de ei.

Citește și: “Vreți să știți cum e tata în realitate?” Fiica lui Călin Donca a postat pe contul tatălui său, în timp ce milionarul este cercetat pentru diverse infracțiuni

Partenera omului de afaceri are o relație de 15 ani cu acesta. Cei doi au cinci copii împreună și mereu s-au susținut unul pe celălalt, atât în viața de familie, cât și în parcursul lor profesional.

„Soția mea întotdeauna mi-a fost suport. Asta a fost înțelegerea noastră. Am bătut palma în momentul în care am pornit pe acest drum împreună. Noi am pornit pe acest drum în urmă cu 15 ani și eu am spus în felul următor:

«Eu am nevoie de un suport, eu nu am nevoie de un concurent, n-am nevoie ca ea să facă altceva».”, 

a mărturisit Călin Donca, într-un filmuleț postat pe social media.

Citește și: Orianda Donca, prima reacție după scandalul în care este implicat soțul milionar „A fost momentul să plece” Ce decizie a luat soția lui Călin Donca

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Relația dintre Călin și Orianda Donca

De asemenea, acesta a mai adus în prim-plan faptul că Orianda i-a fost parteneră în mediul de afaceri, până să vină pe lume copiii lor. După aceea, soția lui s-a focusat pe creșterea celor mici și a avut grijă ca bărbatul să găsească o atmosferă caldă acasă.

„Dacă eu sunt susținut și știu că atunci când vin acasă lucrurile sunt bune… Bine, la început ea mă susținea în business, lucra în administrație în compania noastră.

Doar că ulterior, în momentul în care am început să avem copii, am avut nevoie ca atunci când vin acasă să mă încarc și să văd că mediul este așa cum trebuie, așa cum mi-l doresc. Dar da, tot ce am făcut am făcut împreună.”,  a mai spus Călin Donca.

Citește și: Ce mesaj a transmis Călin Donca din spatele gratiilor „Are încredere totală” Ce spune afaceristul despre acuzații

Orianda Donca este într-o situație disperată

Deși, până în perioada recentă, soția afaceristului a avut parte de o viață fără lipsuri, trăind în lux alături de partenerul ei, acum situația acesteia s-a schimbat radical. Având toate conturile blocate, ea a apelat la sprijin financiar din partea apropiaților, cărora le este foarte recunoscătoare pentru ajutor.

„Mulţumesc din suflet că mai sunt şi oameni care pot să gândească cu creierul şi pot să conştientizeze aceste amănunte mici care fac mare diferenţă. Universul are un plan şi tot ce se întâmplă în aceste momente este spre evoluţia noastră.”,  a spus Orianda Donca, pe pagina ei de Instagram.

Nu în ultimul rând, aceasta a ținut să le mulțumească și celor care au susținut-o moral, transmițându-i diverse mesaje de încurajare.

„Mulţumesc din suflet pentru avalanşa de mesaje primite, este tare plăcut să le citesc şi să mă încarc cu energia frumoasă pe care o transmiteţi către familia noastră.”,  a mai transmis partenera lui Călin Donca, pe Instagram.

Citește și: Cine ar fi presupusa amantă a lui Călin Donca: „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția”. Cei doi au fost surprinși într-un club de fițe de pe litoral